Samsung Galaxy A32 5G stilletjes gelanceerd

De Samsung Galaxy A32 5G is momenteel een zeer voordelige 5G smartphone.

Aan de kleintjes wordt vaak niet gedacht, maar het zijn vaak de stille krachten van een bedrijf. De Galaxy A32 5G is een mooi voorbeeld hiervan. In alle stilte heeft Samsung dit model vandaag gelanceerd. De fabrikant heeft zijn woord gehouden, want de smartphone blijft erg betaalbaar, ondanks de ondersteuning van 5G.

Hoop onduidelijkheid

De stille lancering brengt ook wat enkele vragen met zich mee. Op verschillende websites wordt de Galaxy A32 5G inmiddels wel getoond. Je kunt hem zelfs ook al in de pre-order zetten. Een exacte leverdatum kan er helaas nog niet aan gekoppeld worden. Bij de lancering is hier dan ook verder nog geen woord over gesproken. In het buitenland is er zelfs nog wel wat meer onduidelijk of deze Galaxy A32 5G bij hun beschikbaar komt.

Wij kunnen, ondanks een hoop onduidelijkheden, wel melden dat de smartphone in Nederland beschikbaar zal komen. Gezien zijn competitieve prijs moet je zeker geen wonderen in de rekenkracht of cameraprestaties verwachten. Dit is ook helemaal niet erg als je bedenkt dat je voor € 299,- al wel 5G-ondersteuning krijgt. Je hebt dan voor dit geld ook nog de keuze uit vier kleuren: Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue en Awesome Violet.

Galaxy A32 5G in een vogelvlucht

Om het ​​prijskaartje van minder dan € 300,- te halen, werd van Samsung verwacht dat hij zou kiezen voor een MediaTek Dimensity 720 in plaats van een Qualcomm Snapdragon 765, 750 of 690. Hoewel het bedrijf niet klaar is om de processor te bevestigen qua merk en model, suggereren de twee 2.0 GHz en zes 2.0 GHz CPU-cores dat de geruchten inderdaad kloppen.

Die mid-end chipset wordt voornamelijk gebruikt in Aziatische en Europese markten door bedrijven als Huawei, Oppo en Vivo, in combinatie met 4, 6 en 8 GB RAM-opties. Dit is vermoedelijk om een bevredigend niveau van brute kracht te leveren voor de meeste potentiële kopers van de Galaxy A32 5G. Het is de vraag of deze keuze in Nederland ook beschikbaar zal zijn. Wel weten we dat 128 GB opslag een standaard zal zijn bij dit model.

De grote batterij van 5000 mAh met laadsnelheden van 15 W is onmiskenbaar een ander belangrijk verkoopargument, hoewel de smartphone niet bepaald flinterdun of lichtgewicht is, met respectievelijk 9,1 mm en 205 gram. Het naar achteren gerichte camerasysteem ziet er ook ongebruikelijk uit (op zijn zachtst gezegd). De Galaxy A32 5G krijgt een een respectabele 48 MP hoofdcamera, een 8 megapixel ultragroothoeklens, 5 MP macro-shooter en 2 MP dieptesensor.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Oppo Find X3 Pro laat mogelijk niet lang meer op zich wachten.

Oppo Find X3 Pro lekt vrijwel volledig in detail

Volgend bericht

De Galaxy S21 en S21+ zijn nu eindelijk officieel.

Hier zijn ze dan; de Galaxy S21 en Galaxy S21+

Gerelateerde berichten

Total
10
Share