Samsung Galaxy A11 zal spoedig beschikbaar komen

De lancering van de Galaxy A11 laat niet lang meer op zich wachten.

Gek genoeg heeft Samsung de Galaxy A11 nog niet aangekondigd, maar voor de pers is inmiddels wel alle informatie naar buiten gebracht. Hierdoor kunnen wij wel met zekerheid vaststellen dat de budgetsmartphone van het merk spoedig zijn debuut zal maken. Het is helaas nog niet bekend waar de smartphone leverbaar zal worden, maar er is een gedegen kans dat het model in Nederland beschikbaar zal zijn.

Specificaties Galaxy A11

Verwacht geen hoogstaande techniek in deze Galaxy A11. De prijs van deze smartphone is hier overigens ook naar verwachten wij. Zo wordt de Galaxy A11 geleverd met een nog nader te specificeren octa-core processor. Wij verwachten dat de fabrikant hier heeft gekozen voor een eigen Exynos chipset. In de technische gegevens zien wij ook terug dat de smartphone beschikbaar komt met 2 GB of 3 GB werkgeheugen. Het lijkt ons echter sterk dat dit een keuze zal zijn bij dit model. In dit geval lijkt het eerder regiogebonden te zijn, maar de toekomst zal ons leren wat Samsung hier in petto heeft voor ons. Voor de opslag kun je rekening op 32 GB.

Om de kosten van de Galaxy A11 verder te drukken wordt er ditmaal afgeweken van het bekende AMOLED-scherm. Voor deze gelegenheid heeft de fabrikant gekozen voor een 6.4 inch TFT-scherm. Deze heeft een maximale resolutie van 1560 x 720 pixels. Zoals wij al verwachten hadden is het gaat in het scherm naar de linker bovenhoek verplaatst. In dit gat wordt de 8 MP selfiecamera ingebouwd.

Achterzijde

De Galaxy A11 is aan de achterzijde gerust wat saai te noemen. Wij kunnen het dit model echter vergeven. De smartphone is puur gemaakt voor de massa en hierdoor moet de prijs gewoon scherp en laag blijven. Aan de achterzijde zien wij dan nog wel een triple-camera terug met resoluties van 13MP+5MP+2MP. Dat is nog best redelijk te noemen voor een smartphone in deze categorie. Aan deze zelfde achterzijde zien wij daarnaast nog de vingerafdrukscanner ingebouwd zitten.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid is nog niets bekend. Opmerkelijk genoeg maakt de Galaxy A11 in zekere zin nu zijn debuut op de persafdeling van Samsung zelf. Hierdoor zijn specificaties ook vroegtijdig online komen te staan. Zo is het duidelijk dat de smartphone met Android wordt geleverd, maar welke versie is nog niet duidelijk. Het is echter veilig om aan te nemen dat dit Android 10 zal zijn.

In deze zelfde lijst van specificaties wordt het ook duidelijk dat de Galaxy A11 in een viertal kleuren leverbaar zal zijn. Je hebt de keuze uit zwart, blauw, rood en wit. Het is goed mogelijk dat de overige informatie bij lancering verder wordt aangevuld. Wanneer de smartphone werkelijk zijn debuut zal maken is nog even afwachten. Wij verwachten echter dat het niet lang meer zal duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Nubia Red Magic 5G

Nubia Red Magic 5G officieel voorgesteld

Volgend bericht

De budgetvriendelijke Nokia C2 is vandaag in alle stilte gelanceerd.

Budgetvriendelijke Nokia C2 gelanceerd

Gerelateerde berichten

Total
14
Share