Samsung Galaxy S21 FE wordt door de fabrikant zelf gelekt in een advertentie.

Samsung bevestigt per ongeluk zelf de Galaxy S21 FE

We kunnen er zonder enige twijfel zeker van zijn dat de S21 FE wacht op een op handen zijnde lancering, nadat een reeks officiële lekken zijn bestaan ​​​​onmiskenbaar hebben gemaakt. Het laatste lek is rechtstreeks afkomstig van Samsung zelf, met name van de Franse versie van de site. Het “Fan Edition” -model van de Samsung-vlaggenschipserie 2021 werd gespot, meldt SamMobile, per ongeluk gepost naast een advertentie voor een gratis YouTube Premium-account op Samsung Frankrijk. 

Youtube Premium

Het Premium-account werd aangeboden samen met de Galaxy S21 , Galaxy S21+ , Galaxy S21 Ultra en blijkbaar de Galaxy S21 FE. Het lijkt erop dat het gelekte aankomende model zal worden geleverd met een gratis YouTube Premium-abonnement van 4 maanden, samen met de rest van zijn familie – als het eenmaal is gelanceerd uiteraard.

Galaxy S21 FE specificaties gelekt

En net vandaag werd een volledige lijst met specificaties ontdekt in een Google Play Console-lijst, die eerder onofficiële lekken en geruchten bevestigde. 

Er is bevestigd dat de Galaxy S21 FE wordt geleverd met de Snapdragon 888-processor, die compleet is met drie kernclusters (1 x 2,8 GHz, 3 x 2,4 GHz en 4 x 1,8 GHz). Dat systeem-op-een-chip wordt geleverd met een geïntegreerde Adreno 660 GPU, ook van Qualcomm. 

Het FHD + -scherm van de Galaxy S21 FE heeft geen verversingssnelheid die in de lijst wordt vermeld, maar het zal hoogstwaarschijnlijk de standaard verversingssnelheid van 120 Hz zijn, hoewel het heel goed kan komen als een niet-variabele verversingssnelheid, zonder de mogelijkheid om afgezwakt te worden om de levensduur van de batterij te sparen.

Dankzij eerdere lekken verwachten we ook dat de modellen worden geleverd met 128 GB en 256 GB interne opslag. Het gerucht gaat dat de batterij een capaciteit van 4.500 mAh heeft en zowel Qi draadloos opladen als 25 W snel opladen ondersteunt. Sommige Galaxy S21-renders zijn onlangs ook onthuld, om ons een idee te geven van hoe het nieuwste lid van de S21-familie er mogelijk uit zou kunnen zien. 

We wachten nog steeds op toekomstige lekken als het gaat om de releasedatum van de S21 FE, hoewel het gerucht al gaat dat het ergens in de laatste drie maanden van 2021 zal komen. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.