Renders tonen Asus smartphone met dual-slider

Op het internet zijn enkele renders verschenen van een mogelijk nieuwe Asus smartphone met een dual-slider functie. De renders zijn op Twitter geplaatst door een bekende lekker die vaak goede contacten heeft binnen verschillende fabrikanten. De nieuwe renders geven een goed beeld waar Asus mee bezig is en hoe de fabrikant de toekomst ziet als het gaat om hun eigen smartphones.

Dual-slider

De eerst render toont een smartphone met een tweetal sliders. De eerste slider gaat omhoog en hier zit de selfiecamera in verwerkt. Als wij goed kijken op de renders is er naast de selfiecamera ook een 120 graden beelhoeklens aanwezig. De tweede slider vinden wij aan de onderzijde en biedt ruimte voor een Harman Kadon speaker.

Het ontwerp biedt voor Asus ook de mogelijkheid om dan met een volledig scherm aan de voorzijde te komen. Het is een trend die steeds meer smartphonefabrikanten toepassen. Met deze nieuwe stap in deze richting is het vrijwel zeker dat deze smartphone dan ook met een in-display vingerafdrukscanner komt.

De render komt volgens de Twitteraar van een medewerker die ook in het team heeft gezeten voor het ontwerp van de ZenFone 5. Dit is dus behoorlijk dicht bij de bron en kan zomaar een betrouwbare render zijn.

Multifunctioneel

Een andere render toont een soortgelijke opzet. Hierbij is echter de speaker vervangen door knoppen. Deze slider is echter multifunctioneel. Als je de (selfie)camera wilt gebruiken zullen in de onderste slider knoppen verschijnen die speciaal voor de camera zijn. Als je echter de smartphone op een andere manier gebruikt zullen er knoppen verschijnen die weer gebruikt kunnen worden voor die specifieke applicatie. Het hangt er dus van af waar jij de smartphone op dat moment voor gebruikt.

5G

Het is goed mogelijk dat wij momenteel naar de eerste schetsen kijken van de eerste 5G-smartphone van Asus. Uiteraard is dit slechts een vermoeden aangezien hier verder geen aanwijzingen voor zijn op basis van de renders. Toch zijn fabrikanten momenteel druk bezig met deze nieuwe techniek en het kan haast niet anders dan dat Asus zich momenteel hier ook mee bezig houdt. De combinatie van de dual-slider functie maakt de komende smartphone wel weer interessant en uniek.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.