Renders OnePlus 10 Pro zijn gelekt

De eerste renders voor de OnePlus 10 Pro zijn gelekt.

De OnePlus 10 Pro is tot op heden nog in complete mysterie gehuld. Sinds vandaag is hier verandering in gekomen. De eerste renders van het nieuwe vlaggenschip zijn gelekt door niemand minder dan Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks). Al vaker heeft hij betrouwbare renders de wereld in geslingerd en mogelijk is dat nu ook het geval voor deze aankomende OnePlus 10 Pro.

Vroeg prototype

Hoewel Steve algemeen bekend staat en wordt gevierd als een van de meest vertrouwde mobiele tech-lekkers ter wereld, moeten deze vermeende afbeeldingen van de 10 Pro-achterzijde met een iets grotere mate van voorzichtigheid worden behandeld dan normaal. Dit prototype kan volgend jaar al dan niet commercieel worden gerealiseerd, dus het is waarschijnlijk verstandig om niet te opgewonden te raken of nog niet te walgen. Alles kan dus in dit stadium nog wijzigen qua ontwerp en opzet.

Opmerkelijke cameraindeling

Net toen je dacht dat smartphones saai waren geworden en er op het eerste gezicht in wezen identiek uitzagen, lijkt het erop dat alle topmerken gezamenlijk hebben besloten om risico’s te nemen en nieuwe dingen te proberen, tenminste wat betreft camera-inrichtingen aan de achterzijde.

Technisch gezien ziet de OnePlus 10 Pro-cameramodule zelf er redelijk conventioneel uit, waarbij hij overschakelt van de verticale formatie van de 9 en 9 Pro naar een twee-bij-twee-opstelling inclusief drie mysterieuze beeldsensoren en een grote LED-flitser voor een goede maatregel (en symmetrie).

Maar om zich te onderscheiden van Samsung’s snel naderende Galaxy S22 Ultra , evenals de zeer uniek ogende Sony Xperia Pro-I of Apple’s enorm populaire iPhone 13-opstelling, mag OnePlus geen enkele fysieke ruimte overlaten tussen deze vierkante achterschieter systeem en het metalen frame van de 10 Pro.

Als die benadering bekend voorkomt, dan kan dat zijn omdat het lijkt op het ontwerp van de Galaxy S21- serie van Samsung, althans in de geest. Toch, ten goede of ten kwade, zal de ongetwijfeld 5G-enabled en state-of-the-art OnePlus 10 Pro in 2022 nieuwe ontwerpgronden doorbreken … als het er uiteindelijk zo uit gaat zien wanneer het uiteindelijk wereldwijd winkels bereikt.

Verwachtingen

Over het algemeen (en vaag) gesproken, zal de OnePlus 10 Pro vrijwel gegarandeerd de strijd aangaan met de beste van de beste Android-telefoons die er zijn met de meest geavanceerde specificaties die beschikbaar waren op het moment van lancering. Als je over details wilt praten (en we zijn er vrij zeker van dat je dat doet), is de waarheid dat niemand op dit moment iets zeker weet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Xiaomi lanceert de Redmi Note 11.

Xiaomi lanceert de Redmi Note 11-serie

Volgend bericht
Poco lanceert de M4 Pro 5G.

Poco M4 Pro 5G gelanceerd met 90 Hz scherm

Gerelateerde berichten
Total
1
Share