De eerste renders van de LG Stylo 7 zijn online verschenen.

Renders LG Stylo 7 tonen volledig nieuw design

De LG Stylo 7 is vandaag voor het eerst in enkele renders gelekt. Het moet uiteraard de directe opvolger worden van de Stylo 6 die helaas niet zo warm is ontvangen dan men aanvankelijk dacht. Desondanks is de smartphone met stylus nog steeds wel de meest voordelige keuze in dit segment. Er is dus reden genoeg om de vernieuwde Stylo 7 voor te bereiden.

Aangepast ontwerp Stylo 7

Als zodanig zijn we er vrij zeker van dat een behoorlijk aantal van onze lezers blij zullen zijn om te horen dat de LG Stylo 7 in de pijplijn zit. Ditmaal met een volledig herzien ontwerp. Volgens enkele schetsen (letterlijk) op CAD gebaseerde renders die door de mensen van 91mobiles van ‘vertrouwde bronnen’ zijn verkregen, zal LG’s volgende stylusondersteunende middenklasser een trendy gat in het scherm aannemen met minimale zijpanelen, een flinterdunne bezels.

Achterzijde

De achterzijde van de LG Stylo 7 ziet er echter veel interessanter uit, inclusief drie verschillende secties. De eerste twee zijn gewijd aan een opstelling met vier camera’s die verticaal in de linkerbovenhoek wordt weergegeven en een vermoedelijk magnetische penbevestiging linksonder. Wat nog intrigerender is, is dat de Stylo 7 ook een stylussleuf aan de onderkant van het frame lijkt te hebben, net als zijn voorlopers.

Met andere woorden, je kunt misschien kiezen tussen twee verschillende plaatsen als het gaat om het netjes opbergen van de ingebouwde LG Stylo 7-pen wanneer deze niet in gebruik is. Het is niet verwonderlijk dat de cameraspecificaties voorlopig onduidelijk zijn, en hetzelfde geldt voor vrijwel alles behalve de ongewijzigde schermdiagonaal van 6,8 inch, de grotendeels bekende afmetingen van 170,6 x 77 x 8,6 mm en een aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner.

Prijs en lancering

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Stylo 7 dezelfde prijsstelling blijven hanteren in vergelijking met de Stylo 6. Je moet dus rekening houden met een € 300,- tot € 350,-. Hierbij zullen er wel enkele concessies gedaan moeten worden. Zo zal, net als bij zijn voorganger, de achterzijde weer volledig uit plastic zijn opgetrokken.

Wanneer het model daadwerkelijk gelanceerd wordt is nog onbekend. Bronnen geven aan dat wij echt rekening moeten houden met begin volgend jaar.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.