Renders Huawei Mate 20 tonen 4 camera’s aan de achterzijde

Op dit moment circuleren er renders op het internet die een viertal camera's aan de achterzijde tonen op de nieuwe Mate 20. De renders komen ditmaal niet zomaar van een zolderkamer af en kunnen toch wel met enige gepaste voorzichtigheid serieus worden genomen. Onze collega's van XDA hebben de renders zelf gemaakt op basis van een, voor hun, betrouwbare bron. 

Op dit moment circuleren er renders op het internet die een viertal camera’s aan de achterzijde tonen op de nieuwe Mate 20. De renders komen ditmaal niet zomaar van een zolderkamer af en kunnen toch wel met enige gepaste voorzichtigheid serieus worden genomen. Onze collega’s van XDA hebben de renders zelf gemaakt op basis van een, voor hun, betrouwbare bron. 

Vier camera’s

Een viertal camera’s aan de achterzijde is bij menigeen al eens door het hoofd gespookt. Zeker deze vier camera’s in combinatie met de Mate 20. Iedereen was deze combinatie echter al weer snel vergeten en toch lijkt hier wel een kern van waarheid in te zitten. Het is uiteraard ook de vraag of een viertal camera’s werkelijk de kwaliteit van de foto’s flink opschroeven. Ergens is er een grens waar wij het met het menselijk oog het verschil niet meer kunnen waarnemen. Daarnaast heeft Huawei al eens eerder aangegeven niet te denken aan een Mate 20 met vier camera’s.

Een betrouwbare bron bij XDA heeft echter te kennen gegeven dat de Mate 20 wel degelijk uitgerust gaat worden met een viertal camera’s. Hierbij zijn er ook echte foto’s gebruikt. Om de bron anoniem te houden heeft het forum renders gemaakt van de foto’s. Opmerkelijk genoeg missen wij de vingerafdrukscanner onder de camera’s, maar volgens XDA zit deze daar wel. Ze hebben deze voor de zekerheid op de renders weg gelaten aangezien deze op de foto afgedekt was.

Notch

Een ander opvallend detail is de erg kleine notch. Steeds meer fabrikanten neigen over te stappen naar deze V-vorm notch waarbij enkel nog de camera zichtbaar is. Met deze nieuwe notch is de schermvulling aan de voorzijde wel flink groter. Naast de opmerkelijke zaken in camerakeuze zijn er gelukkig wel wat andere zaken waar wij al vrijwel zekerheid over hebben op de Mate 20.

De Mate 20 wordt vrijwel zeker geleverd met de Kirin 980-chipset en wordt hij vanuit de doos geleverd met Android 9.0 Pie. Uiteraard mogen wij ook de USB-C poort verwachten en wordt op de Mate 20 ook nog een 3.5 mm jackplug verwacht. Andere zaken die wij vermoedelijk zullen aantreffen op de nieuwe high-end smartphone zijn 6 GB werkgeheugen, 128 GB opslag, een 6.3 inch AMOLED-scherm en een immense 4200 mAh accu. Het zijn enkele zaken waar menigeen al flink voor warm loopt.

Al het bovenstaande in combinatie met een viertal camera’s aan de achterzijde zorgen er voor dat de Mate 20 een serieuze opvolger wordt. Wij kunnen eigenlijk al niet wachten op de introductie van dit model. Helaas moeten wij toch nog even wachten en kunnen wij wellicht de eerste glimpen eind september gaan verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Al eerder werden de specificaties van de Motorola One Power bekend. Ook de Motorola One heeft nu deels zijn specificaties kenbaar gemaakt. In alle opzichten in de nieuwe One een prima middenklasse smartphone. Volgens de specificaties zal het model in drie verschillende varianten beschikbaar komen waarbij enkel het werkgeheugen en opslag van elkaar varieert. 

Specificaties van de Motorola One deels bekend

Volgend bericht
Volgens bronnen in Duitsland wordt de nieuwe generatie iPhone's op woensdag 12 september gelanceerd. De Duitse bron meldt rond deze datum nog enkele andere belangrijke data zoals de start van de pre-orders en de lancering van iOS 12. Al eerder werden er data's kenbaar gemaakt en zoals het er nu naar uit ziet lijken deze data's wel aardig te kloppen. Noteer woensdag 12 september in de agenda.

Nieuwe Apple iPhones worden op 12 september gelanceerd

Gerelateerde berichten
Total
1
Share