Realme C11 komt mogelijk spoedig naar Europa

De zeer betaalbare Realme C11 komt naar alle waarschijnlijkheid ook naar Nederland.

Recentelijk heeft Realme hun betaalbare C11 gelanceerd. Inmiddels is de smartphone in India al leverbaar, maar volgens bronnen moet de smartphone ook naar Europa komen. Met dit model wil de fabrikant de onderkant van de markt bedienen. Ondanks zijn lage prijs krijg je toch een erg leuke smartphone in je handen gedrukt. De komst van deze C11 kunnen wij dus enkel maar toejuichen.

Competitie Realme C11

Wanneer Realme daadwerkelijk besluit om de C11 in Europa uit te brengen is dat misschien wat minder goed nieuws voor andere fabrikanten. Recentelijk lanceerde Xiaomi hun zeer betaalbare Redmi 9A en Redmi 9C. Met de komst van de C11 kan de totale verkoop van deze modellen ernstig onder druk komen te staan. In India wordt de C11 momenteel verkocht voor rond de € 90,=. Het is niet de verwachting dat deze prijs gehandhaafd blijft vanwege importheffingen. Desondanks kunnen wij wel een schatting maken dat wij ongeveer op een prijskaartje moeten rekenen van € 120,=. Deze prijs komt overeen met de eerder genoemde modellen van de concurrent.

Specificaties

De Realme C11 wordt geleverd met de MediaTek Helio P35 chipset die wordt ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Voor de opslag van media is er 32 GB beschikbaar. De C11 is voorzien van een 6.5-inch HD+ LCD display. Aan de achterzijde zien wij een vierkante camerasetup terug. Deze setup biedt ruimte voor de 13 MP hoofdcamera en een 2 MP dieptesensor. Je kunt video’s opnemen in de maximale 1080p-resolutie en behoort een slow-motion video ook tot de mogelijkheden.

Indrukwekkend genoeg wordt de C11 geleverd met een 5000 mAh accu. Snelladen behoort niet tot de mogelijkheden, maar wanneer de accu vol zit geeft Realme aan dat er ruim 12 uur aaneengesloten spelletjes gespeeld kunnen worden. Je kunt er ook voor kiezen om 21 uur aan video’s te bekijken of gewoon 31 uur te gaan bellen. De standbytijd bedraagt ruim 40 dagen en dit zien wij niet vaak terug in de huidige generatie smartphones.

Een gemis op deze C11 is een vingerafdrukscanner. Deze schittert in alle afwezigheid. Dit mag de pret echter niet drukken, want je krijgt best een leuke smartphone voor tamelijk weinig geld.

Beschikbaarheid

Het blijft natuurlijk even de vraag of Realme daadwerkelijk de keuze maakt om de C11 naar Europa te halen. Wanneer dit dit het geval is heb je de keuze uit de kleuren Mint Green en Pepper Grey. Het kan zomaar nog even duren alvorens de C11 in Nederland beschikbaar is. De verwachte adviesprijs ligt rond de € 120,= al is dit nog wel koffiedik kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Motorola Moto E7 Plus heeft zich voor het eerst laten vastleggen op foto's.

Eerste beelden van de Motorola Moto E7 Plus duiken op

Volgend bericht
De OnePlus Nord is eindelijk na veel geruchten officieel gelanceerd. De smartphone was juist zoveel besproken door zijn vermoedelijk scherpe prijsstelling en mooie specificaties. Om het eenvoudig te houden is het dus de smartphone waar iedereen op zit te wachten. Vandaag heeft OnePlus dan eindelijk de smartphone daadwerkelijk aan het wereldwijde publiek voorgesteld.

Voordelige OnePlus Nord dan eindelijk officieel

Gerelateerde berichten
Total
17
Share