Provider Delta gaat weer mobiele abonnementen aanbieden

Na een stop van twee jaar gaat de provider Delta weer mobiele abonnementen aanbieden. In eerste instantie zal enkel een testgroep gebruik kunnen maken van de mobiele abonnementen. De werkelijke verkoop van deze abonementen moet na de zomer van start gaan aldus bronnen.

Combinatie

Delta is niet de eerste provider die mobiele abonnementen aanbiedt. Ook KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile bieden mobiele abonnementen aan. Inmiddels bieden deze providers leuke kortingen aan wanneer een klant ook kiest voor internet en televisie bij een provider. Op de website valt te lezen dat Delta ook een dergelijke constructie gaat aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten. Zowel klanten van Delta als nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor de testgroep en dit kan via de website van Delta zelf.

Abonnementen

Over het aanbod van mobiele abonnementen is nog niets bekend. hierover wil de provider ook nog niets bekend maken. Over mogelijke belbundels als databundels ontbreekt nog iedere informatie. Tot 2016 bood Delta nog mobiele abonnementen aan. In eerste instantie werd deze dienst via het netwerk van KPN aangeboden en later werd dit T-Mobile. Van welke netwerk Delta nu gebruik gaat maken is nog onbekend en hierover wil de provider ook nog niets zeggen. De details over het netwerk en de abonnementen worden pas kenbaar gemaakt zodra alles ook werkelijk live gaat. na de zomer wil de provider werkelijklive gaan. Een datum van lancering heeft de provider nog niet kenbaar gemaakt en een lancering na de zomer blijft nog steeds een ruim begrip. Wij wachten het dus nog even geduldig af.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.