De promotionele afbeelding van de V60 ThinQ geeft bevestiging op enkele geruchten.

Promotionele afbeeldingen gelekt van de LG V60 ThinQ

Op het internet zijn afbeeldingen opgedoken die LG vermoedelijk had gebruikt bij de lancering van hun nieuwe V60 ThinQ. Inmiddels is het duidelijk dat LG niet aanwezig zal zijn bij het MWC, dus wanneer de fabrikant hun nieuwe vlaggenschip werkelijk zal lanceren is nog niet duidelijk. Wel bieden de afbeeldingen wat meer informatie over de smartphone.

Details op de afbeeldingen

Op de bovenstaande afbeelding lijkt het alsof de V60 ThinQ geleverd zal worden met een transparante achterzijde. Dit is uiteraard niet van toepassing. Enkel op deze manier kon de fabrikant verschillende features van het nieuwe vlaggenschip, tijdens de presentatie, goed uitlichten. Zo is het nu bevestigd dat de V60 ThinQ uitgevoerd zal worden met een krachtige 5000 mAh accu. Op deze zelfde afbeelding zien wij dat LG nog geen afscheid neemt van de 3.5 mm jackplug.

Al eerder werden er eens renders getoond waarbij er een horizontale camerasetup aan de achterzijde zichtbaar was. Deze renders lijken te kloppen, aangezien deze setup ook weer in de promotionele afbeelding terug te vinden is. De afwezigheid van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde doet ons sterk vermoeden dat de fabrikant gekozen heeft voor een in-display vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

Geruchten

Overige details ontbreken vooralsnog op deze promotionele afbeeldingen. Het is echter de verwachting dat de V60 ThinQ geleverd zal worden met een scherm wat ergens tussen de 6.7 inch en 6.9 inch ligt. Dit scherm heeft een kleine uitsparing aan de bovenzijde voor de selfiecamera. Daarnaast mogen wij minimaal de Snapdragon 865 chipset verwachten aangezien de geruchten ook sterk wijzen op de ondersteuning van 5G.

Lancering

Nu LG heeft besloten om zich terug te trekken van het MWC is het nog onduidelijk wanneer de V60 ThinQ gelanceerd zal worden. Wij verwachten echter niet dat de fabrikant lang op zich zal laten wachten. Vermoedelijk zullen ze een eigen evenement organiseren welke vlak na het MWC zal plaatsvinden. Een datum hiervoor is echter nog niet bekend, maar dit houden wij natuurlijk nauwlettend in de gaten. LG is er bij gebaat om hun nieuwste vlaggenschip tijdig te lanceren om nog enige weerstand te kunnen bieden aan de opkomende Galaxy S20-serie van Samsung. Hier zullen ze nog een flinke kluif aan hebben in dat opzicht.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.