Promotieafbeeldingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 gelekt.

Promotieafbeeldingen Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 online verschenen

Vermeende promotieafbeeldingen voor de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 zijn online verschenen, wat voor opwinding zorgt voor de volgende opvouwbare smartphones van Samsung. De afbeeldingen zijn nog van slechte kwaliteit, maar veel bekende bronnen lijken inmiddels deze afbeeldingen wel te bevestigen.

Galaxy Z Fold 3 met nieuw camerasysteem

Twitter-gebruiker BuKarpiel heeft afbeeldingen van de Galaxy Z Fold 3 gedeeld die veranderingen in het ontwerp van de camera-array laten zien. De telefoon heeft nog steeds drie camera’s, maar het eiland is compacter en de led-unit zit nu onder de cameralenzen. In opgevouwen toestand is er minder ruimte tussen de twee delen van het hoofddisplay in vergelijking met de voorganger.

De bron zegt ook dat de Galaxy Z Fold 3 een camera onder het display zal hebben, wat in overeenstemming is met lekken. Dit wordt bevestigd door Ice Universe, die ook wat promotiemateriaal heeft geüpload waaruit blijkt dat de handset geen zichtbare camera aan de voorkant heeft. 

Deze afbeeldingen lijken ook de ondersteuning van de S Pen te bevestigen en het lijkt erop dat u tijdens videogesprekken aantekeningen kunt maken met de pen. Volgens eerdere berichten is dit een nieuw soort stylus die speciaal is gemaakt voor vouwschermen. De telefoon heeft mogelijk geen opslagruimte voor de digitale pen. 

Als we deze foto’s mogen geloven, zal de Z Fold 3 in ten minste drie kleuren verkrijgbaar zijn – groen, zwart en zilver – maar zal de ontwerptaal van de Galaxy S21 niet overnemen. Aan het eind van de dag zijn dit echter slechts geruchten en tenminste één bekende bron twijfelt aan hun authenticiteit.

Volgens eerdere rapporten zal de Z Fold 3 worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 888-chipset en zal hij 4.275 mAh aan batterijcapaciteit bieden . De smartphone zal naar verwachting ook een stijver maar lichter frame hebben dan het uitgaande model en dunnere randen. Het kan ook worden geleverd met een IP-classificatie voor bescherming tegen stof en water.

Galaxy Z Flip 3 met groter tweede scherm

Als Galaxy Z Fold 3 de allernieuwste technologie gaat brengen, zal de Z Flip 3 aanzienlijke ontwerpupgrades bieden, als de laatste ronde van geruchten een indicatie is. 

Per gelekte afbeeldingen zal de telefoon een verticale camera-instelling hebben om ruimte te maken voor een groter omslagdisplay, zoals werd gesuggereerd door eerdere geruchten. Dit betekent dat het buitenste scherm meer bruikbaarheid en gebruiksscenario’s biedt. De Galaxy Z Flip 5G heeft een heel klein secundair scherm dat kan worden gebruikt voor het pauzeren van media, het negeren van alarmen en het controleren van meldingen. Het fungeert ook als zoeker.

Door het grotere secundaire scherm en de bijbehorende camera-uitstulping lijkt het alsof de telefoon een tweekleurige achterkant heeft. Samsung lijkt veel kleuropties te hebben gepland voor zijn klaptelefoon, waaronder zwart, wit, paars en groen. 

De gelekte afbeeldingen impliceren ook dat de Flip 3 dikkere afmetingen zal hebben dan de Z Flip 5G en dat hij meer vierkante randen heeft. We zien ook een USB Type-C-poort en een luidspreker aan de onderkant. Volgens eerdere lekken heeft de Z Flip 3 ook de Snapdragon 888 onder de motorkap en een hoofdscherm van 120 Hz. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.