Project CARS Go komt volgende maand daadwerkelijk beschikbaar.

Project Cars Go komt binnenkort definitief uit

Het is onwaarschijnlijk dat velen zich nog herinneren dat Project CARS GO bijna drie jaar geleden werd aangekondigd . Om onbekende redenen duurde de ontwikkelingscyclus van deze mobiele game veel langer dan normaal. We betwijfelen of iemand nog steeds wacht op de mobiele racer van Slightly Mad, maar als je van dit soort games houdt, zul je blij zijn te weten dat Project CARS GO over ongeveer een maand uitkomt. Normaal gezien schrijven wij niet specifiek over bepaalde games of applicaties. Toch is dit project net even van wat andere aard en dus zeker de moeite waard om te vermelden.

Lancering en pre-registratie

GAMEVIL en Slightly Mad Studios hebben zojuist onthuld dat Project CARS GO op 23 maart wordt gelanceerd op Android en iOS. Niet alleen dat, maar de game is nu klaar voor pre-registratie via App Store en Google Play . Zoals het gewend is, zullen degenen die zich vooraf registreren een aantal freebies ontvangen; in dit geval is het 100 diamanten, een in-game valuta die kan worden gebruikt voor aankopen. Wat de game betreft, als je de pc / consolegame niet had gespeeld, dan wil je weten dat Project CARS GO een realistische mobiele racer is die is ontworpen voor zowel veteranen van het genre als casual gamers.

Alles aan te passen in Project Cars GO

De game lijkt behoorlijk diep in aanpassingen te gaan, omdat spelers verschillende verven, patronen en kleurstellingen op hun auto’s kunnen gebruiken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de onderdelen van elke auto kunnen worden vervangen of geüpgraded. In Project CARS GO verzamel je auto’s, racebanen, drag race-locaties en test je de verschillende modi (World Tour, Daily & Manufacturer Invitationals, Time Trails en meer).

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.