Prijzen Xiaomi Mi Mix 3 bekend, ook een Ferrari editie

Vol spanning zitten wij te wachten op de komst van de nieuwe Mi Mix 3, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Al eerder lekte de eerste details naar buiten over deze nieuwe smartphone. Zo is inmiddels bekend dat de smartphone over een pop-up camera gaat beschikken. Inmiddels is er ook meer duidelijkheid gekomen rondom de prijzen en de plannen van deze nieuwe high-end smartphone.

Vol spanning zitten wij te wachten op de komst van de nieuwe Mi Mix 3, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Al eerder lekte de eerste details naar buiten over deze nieuwe smartphone. Zo is inmiddels bekend dat de smartphone over een pop-up camera gaat beschikken. Inmiddels is er ook meer duidelijkheid gekomen rondom de prijzen en de plannen van deze nieuwe high-end smartphone.

Verschillende versies

Met de Mi Mix 3 wil de fabrikant groots uitpakken en eerdere fabrikanten op de voet volgen. Nadat Oppo al een speciale Lamborghini editie lanceert voor hun Find X, zal de Mi Mix 3 in een speciale Ferrari editie komen. Naast deze speciale editie zal de smartphone in een zogenoemde standaardversie worden uitgeleverd en in een versie met een keramische achterzijde, de Ceramic Edition. Ondanks deze wijziging zullen deze modellen onderling wel hetzelfde blijven. De Ferrari editie zal vermoedelijk de Ceramic Edition worden met als toevoeging het logo van de fabrikant, 512 GB opslag en een grotere accu. Hoe de fabrikant dit verder nog wil invullen zal pas bij de lancering duidelijk worden. Er gaan inmiddels ook geruchten dat voor deze speciale laatste editie de pop-upcamera is verwijderd en de camera achter het scherm is geplaatst. Hierbij is design van groter belang. Wij achten deze wijziging echter wat onlogisch.

Prijzen

Alhoewel de prijzen nog niet officieel bevestigd zijn voor de Mi Mix 3 is er door een bron inmiddels wel een goed beeld gekomen van wat wij mogen verwachten. De prijzen vallen gelukkig mee en liggen dus niet in lijn met de Find X die eerder werd gelanceerd. Over de prijs van de Ferrari Editie is nog niets bekend en volgens ingewijden is de fabrikant nog bezig met de ontwikkeling van dit model. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat Xiaomi deze versie uiteindelijk annuleert.

[mks_col] [mks_one_third]Configuratie[/mks_one_third] [mks_one_third]Standaard editie[/mks_one_third] [mks_one_third]Ceramic editie[/mks_one_third] [/mks_col][mks_col] [mks_one_third]6 GB RAM + 64 GB opslag[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 435,-[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 560,-[/mks_one_third] [/mks_col][mks_col] [mks_one_third]6 GB RAM + 128 GB opslag[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 475,-[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 599,-[/mks_one_third] [/mks_col][mks_col] [mks_one_third]8 GB RAM + 128 GB opslag[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 510,-[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 639,-[/mks_one_third] [/mks_col][mks_col] [mks_one_third]8 GB RAM + 256 GB opslag[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 550,-[/mks_one_third] [mks_one_third]€ 679,-[/mks_one_third] [/mks_col]

Alle bovenstaande modellen worden geleverd met een Snapdragon 845 chipset, dus aan rekenkracht ontbreekt het ook niet. met deze configuratie heeft de fabrikant met de Mi Mix 3 weer een zeer aantrekkelijke high-end smartphone op de markt. Of het model uiteindelijk ook in Nederland leverbaar gaat worden zal spoedig moeten gaan blijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Nokia is erg druk dit jaar. In het eerste half jaar heeft de fabrikant al de Nokia 5.1, de Nokia 7 Plus en de Nokia 8 Sirocco geïntroduceerd. Op de IFA zal de fabrikant ook nog modellen op de markt brengen en hiermee is het jaar 2018 voor Nokia een druk jaar. Ook de Nokia X6 wordt dit jaar nog wereldwijd verwacht. Toch zijn de laatste twee certificeringen wat vreemd, aangezien de modelnummers nooit eerder zijn verschenen.

Twee onbekende Nokia’s ontvangen certificeringen

Volgend bericht
Al eerder hebben wij bericht over de komst van de Mi A2 bericht. Langzaam komen er meer berichten binnen en is ook de vermoedelijke lanceerdatum bekend gemaakt. Ook zijn er kleuren en de verschillende varianten voor de Mi A2 bekend geworden. De komst van de smartphone lijkt dus aanstaande te zijn en de werkelijke details zullen wij pas eind juli gaan zien.

Meer details over de Xiaomi Mi A2 duiken op

Gerelateerde berichten
Total
1
Share