Oppo Find X2

Presentatie Oppo Find X2 uitgesteld tot 6 maart

Normaal werd de Find X2 vandaag voorgesteld. Dit wilde Oppo doen voorafgaand aan de telecombeurs Mobile World Congress, maar deze werd afgelast vanwege het Corona virus. Playfuldroid wist echter te melden dat de presentatie nu plaatsvindt op 6 maart. 

Gelekte ‘save the date’

De presentatie van de Oppo Find X2 stond gepland voor vandaag – zaterdag 22 februari – in Barcelona. Op maandag zou normaal het Mobile World Congress van start gaan. Maar daar stak het Corana virus dus een stokje voor: de organisatie heeft de hele beurs afgeblazen. De dag nadat zij dit besloten, liet Oppo weten dat ze daarom de presentatie uit zouden stellen. Playfuldroid deelde een gelekte ‘save the date’, waarop we kunnen lezen dat de presentatie op 6 maart plaatsvindt.

Oppo Find X2 en meer

Dat was overigens niet de enige gelekte informatie. Volgens Playfuldroid wordt op 6 maart niet alleen de nieuwe Oppo Find X2 voorgesteld, maar ook een nieuwe smartwatch. Meer weten we daarover echter nog niet te vertellen. Van de Oppo X2 zijn al wel de nodige zaken bekend. Zo weten we dat hij een Snapdragon 865 octa-core aan boord heeft een verversingssnelheid heeft van 120 Hz. Daarnaast is bekend dat hij een 6.5 inch AMOLED-scherm heeft, 8GB RAM, 256 ROM en een 4.065 mAh batterij.

 

Karolien Compiet

Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.