Poco X3 komt met 64 MP camera en snelladen

De nieuwe Poco X3 maakt mogelijk eind volgende maand zijn debuut.

In de FCC database zijn details opgedoken van de nieuwe Poco X3. Tot op heden was er nog niets bekend over deze smartphone, maar dankzij de database van de FCC is er plotseling meer bekend. De smartphone gaat in ieder geval door het leven met modelnummer M2007J20CG.

Eerste renders

Er zijn inmiddels ook wat renders online terug te vinden van deze Poco X3. Het is in ieder geval duidelijk dat de merknaam groot op de achterzijde van de smartphone vermeld wordt. Aan deze zelfde achterzijde zie je ook de flinke uitsparing voor de cameramodule verwerkt. Het lijkt er op dat de nodige zaken inmiddels wel definitief zijn. Het is hierdoor enkel wachten op de werkelijke lancering van de smartphone.

Specificaties Poco X3

Net als zijn voorganger beschikt ook deze Poco X3 weer over de befaamde 64 MP camera op de achterzijde. Wij verwachten dat de fabrikant hier dan ook weinig in heeft veranderd. Mogelijk zijn er enkel wat softwarematige aanpassingen doorgevoerd.

Wanneer je verder in de details graaft zien wij ook een immense 5160 mAh accu aan boord van deze Poco X3. Deze grote accu kan middels de 33W snellader razendsnel bijgeladen worden. Op dat gebied wint het nieuwe model het al van het huidige model.

In de FCC database wordt daarnaast vermeld dat de Poco X3 nog steeds ‘standaard’ 4G zal ondersteunen. Zaken zoals WiFi en Bluetooth worden uiteraard standaard ondersteunt.

De bovenstaande details komen overeen met een eerder gerucht. Deze zelfde bron weet te melden dat de Poco X3 geleverd zal worden met de Snapdragon 765G chipset en zelfs wordt voorzien van een 120Hz scherm. Uiteraard hopen wij dat dit werkelijk zo is. In dat geval is er een prima smartphone op de markt tegen een gunstige prijs.

Lancering

Het is nog onduidelijk wanneer dit model gelanceerd zal worden. Volgens geruchten moeten wij er van uit gaan dat de smartphone aan het einde van de volgende maand zijn intrede zal maken. Poco is en blijft een merk van Xiaomi. Mogelijk wordt de Poco X3 onder een andere naam in Europa uitgebracht. Tijdens de lancering krijgen wij hier mogelijk al meer informatie over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Motorola Moto G9 is vandaag wereldkundig gemaakt.

Motorola Moto G9 Play gepresenteerd met enorme accu

Volgend bericht

De Sony Xperia 8 Lite is vandaag in Japan officieel gelanceerd.

Sony lanceert onverwachts de Xperia 8 Lite

Gerelateerde berichten

Total
1
Share