De eerste details over de Poco M3 zijn vlak voor lancering gelekt.

POCO M3 lekt voor het eerst in renders

De nieuwe POCO M3 zal op 24 november officieel gelanceerd worden. Normaal zien wij geruime tijd hiervoor al de eerste renders online verschijnen. Ditmaal heeft de fabrikant hun nieuwste model goed onder de pet weten te houden. Dankzij de renders is er nu ook meer informatie beschikbaar over de smartphone.

Unieke achterzijde

Zoals je kunt zien aan deze gelekte renders, lijkt de Poco M3 de onconventionele merktrend die door de Poco X3 is gestart, voort te zetten . Dit keer is het logo niet zo groot, maar het staat op een plek waar je dergelijke inscripties niet vaak ziet – symmetrisch geplaatst aan de andere kant van het camera-eiland. Daarover gesproken, drie camera’s zitten aan de achterkant, naast wat lijkt op een dubbele LED-flitser.

Overige details POCO M3

Het scherm heeft een inkeping aan de bovenzijde voor de selfiecamera en we kunnen duidelijk een vingerafdruksensor aan de zijkant zien, wat waarschijnlijk betekent dat het een lcd-scherm is. Volgens geruchten die door dezelfde bron als de afbeelding zijn opgedoken, heeft de Poco M3 een 6,53-inch FHD + touchscreen, de Qualcomm Snapdragon 662-chipset voor de rekenkracht, 4 GB RAM, een 48 MP hoofdcamera en een 6000 mAh-batterij met 18W oplaadondersteuning.

Prijs en lancering

Blijkbaar kan de telefoon later worden omgedoopt tot Redmi Note 10 4G, voor de Chinese markt. We zullen moeten afwachten. Er is geen woord over de prijs die we zouden moeten verwachten, maar gezien de 6-serie chipset in vergelijking met de 7-serie SoC in de Poco X3, zouden we mogen aannemen dat de M3 goedkoper zou zijn dan dat model, in ieder geval een beetje. De Poco M3 lijkt te gelanceerd te worden in zwart, geel en blauw, maar dit zijn misschien niet alle kleurstellingen die we zullen zien. Tijdens de lancering zullen wij hier ongetwijfeld antwoord op gaan krijgen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.