Find X2

Oppo presenteert de Find X2 binnen twee weken

Het Chinese Oppo presenteert binnen twee weken zijn opvolger van de Find X-smartphone, de Find X2. Ze organiseren hiervoor op 22 februari hun eigen evenement in Barcelona, voorafgaand aan het Mobile World Congress dat plaatsvindt van 24 tot 27 februari.

Uitnodiging onthult naam Find X2

Het was al langer bekend dat Oppo de opvolger van de Find X dit jaar ging presenteren, het was alleen niet duidelijk wanneer dat precies zou plaatsvinden. Ook de naam – Find X2 – werd al langer in de geruchtenmolen genoemd. Op de uitnodiging van het evenement wordt dit nu bevestigd. De Find X kwam in september 2018 naar de Benelux en was de eerste Oppo-telefoon die hier verkocht werd. Het afgelopen jaar brachten ze meer modellen uit in de Benelux.

Uitnodiging

Verwachte specificaties

De Find X viel op door zijn design. Het is één van de eerste modellen met een randloos scherm, dat bovendien is afgerond aan de zijkant. Vanwege dat scherm heeft hij een uitschuifbaar camerasysteem. Dit design zien we wellicht grotendeels terug bij de Find X2, al zouden de randen minder afgerond zijn. Verder wordt verwacht dat hij een OLED-scherm krijgt, met een verversingssnelheid van 120Hz. Mogelijk heeft de Find X2 daarnaast een periscopische camera aan de achterkant. Dit zagen we ook bij de Oppo Reno 10X Zoom die vorig jaar uitkwam. Qua processor mag je rekenen op een Snapdragon 865 octa-core, deze biedt overigens ook ondersteuning voor 5G.

Standaard afbeelding
Karolien Compiet
Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!
Artikelen: 34

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.