Oppo lanceert de Reno3 en de Reno3 Pro

De Reno3 en de Reno3 Pro zijn nu officieel en komen spoedig naar Nederland.

Terwijl iedereen nog bij moet komen van het kerstdiner heeft Oppo de Reno3 en de Reno3 Pro gelanceerd. Beide modellen zullen de Reno2 direct opvolgen welke pas recentelijk in Nederland beschikbaar is gekomen. In alle opzichten zijn er de nodige verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van zijn voorganger. Wederom heeft de fabrikant dus een waardige opvolger gemaakt.

Oppo Reno3 Pro

Zoals je mag verwachten is de Reno3 Pro de duurste, maar ook meest luxe versie van het duo. De smartphone wordt geleverd met de Snapdragon 765G chipset welke uiteraard 5G ondersteunt. De smartphone beschikt daarnaast over een 6.5 inch OLED-scherm met een verversingsfrequentie van 90 Hz. De 32 megapixels selfiecamera heeft weer zijn plek gevonden in het scherm en zit nu in de linkerbovenhoek dankzij een punch-hole. Het scherm is daarnaast voorzien van een 180 Hz aanraakdetectie. Dit zorgt mede voor een verfijnde en versnelde reactietijd van het scherm, aldus Oppo.

De Reno3 Pro wordt geleverd met 5x hybrid zoom. Dit komt in de praktijk neer op 2x optische zoom, waarna de rest softwarematig opgeschaald zal worden. Aan de achterzijde zien wij een viertal camera terug. Het gaat hierbij om de 8 MP ultrabreedhoeklens, 48 megapixels hoofdcamera, de 2 MP zwart/wit sensor en een 13 megapixels telefotolens.

De Reno3 Pro wordt geleverd met een 4025 mah accu welke opgeladen kan worden dankzij een 30W VOOC snellader. Binnen een tijdsbestek van 20 minuten kan de accu hierdoor al voor de helft opgeladen zijn. Wie nog eens tien minuten wacht kan rekenen op een 70% volle accu. Volgens Oppo gaat de smartphone energiezuinig om met al zijn vermogen. Zo heb je wel de snelheid en kracht van 5G, maar verbruikt de accu slechts datgene wat je gewend bent op een 4G-netwerk.

De Reno3 Pro zal beschikbaar komen in een viertal kleuren. Dit zijn zwart, wit, Starry Night Blue en Sunrise. Je kunt dan kiezen voor de versie met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Hiervoor zal omgerekend € 515,- neergeteld moeten worden. De versie met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag zal omgerekend € 580,- moeten kosten. Het is nog onbekend wanneer dit model in Nederland beschikbaar zal komen.

Oppo Reno3

De nieuwe Reno3 wijkt een bepaalde zaken toch echt wel af ten opzichte van de Pro-versie. Zo wordt dit model geleverd met de MediaTek Dimensity 1000L SoC welke in de regel minder rekenkracht heeft. Bij de Reno3 is er gekozen voor een notch in het scherm waar de 32 megapixels camera in is verwerkt. Hierdoor is de punch-hole in het scherm dus verdwenen. Gelukkig heeft men wel gekozen om 5G gewoon aan boord te laten zitten van deze smartphone.

Aan de achterzijde zijn de verschillen nog wel wat groter. Hier zien wij ook een viertal lenzen terug, maar zijn de verschillen wel groter. Zo wordt de Reno3 geleverd met een 8 MP ultrabreedhoeklens, 64 megapixels hoofdcamera, de 2 MP zwart/wit sensor en een portretcamera. Als wij kijken naar de accu en de snellaadtechniek is hier gelukkig niets in gewijzigd ten opzichte van de Pro-versie.

De Reno3 zal beschikbaar komen in een viertal kleuren. Dit zijn zwart, wit, Starry Night Blue en Sunrise. Je kunt dan kiezen voor de versie met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Hiervoor zal omgerekend € 440,- neergeteld moeten worden. De versie met 12 GB werkgeheugen en 128 GB opslag zal omgerekend € 475,- moeten kosten. Het is nog onbekend wanneer dit model in Nederland beschikbaar zal komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Google Pixel 4a heeft inmiddels al wat meer vorm gekregen.

Google Pixel 4a in detail gelekt

Volgend bericht
De Galaxy S11 camerasetup lijkt definitief te zijn.

Dit zijn de camera’s op de achterzijde van de Galaxy S11

Gerelateerde berichten
Total
3
Share