De nieuwe Oppo Reno 2 is vandaag gelanceerd en komt per 18 oktober beschikbaar.

Oppo lanceert de indrukwekkende Reno 2

Oppo heeft gisteren de Reno 2 gelanceerd. De smartphone zal deze week nog beschikbaar komen in Nederland. Zoals wij het mogen verwachten van Oppo zal deze smartphone ook weer een zacht prijsje krijgen. Mede hierdoor zal de Reno 2 direct de concurrentie aan gaan met verschillende andere high-end smartphones.

Camera’s

De nieuwe Reno 2 heeft de beschikking over een viertal camera’s aan de achterzijde. Van deze vier camera’s zijn er drie werkelijk verantwoordelijk voor de foto’s. De vierde camera is een dieptesensor met een resolutie van 2 megapixels. De hoofdcamera beschikt over een maximale resolutie van 48 megapixels. Deze wordt ondersteunt door een 13 megapixels ultrabreedhoeklens en een 8 megapixels telefotolens.

Scherm

De nieuwe Reno 2 krijgt de beschikking over een 6.5 inch AMOLED touchscreen met een maximale resolutie van 2400 x 1080 pixels. Hierdoor komt de beeldverhouding op 20:9. Zoals je wellicht al opgemerkt hebt is dat deze Reno 2 geen inkeping in het scherm heeft. De 16 megapixels selfiecamera komt middels een pop-up achter het scherm vandaan. Daarnaast heeft de fabrikant gekozen voor een in-display vingerafdrukscanner. Dankzij het volledige scherm aan de voorzijde bezet het scherm net iets meer dan 93% van de voorzijde.

Hardware

Voor de rekenkracht kan de Reno 2 vertrouwen op de Snapdragon 730 chipset. Deze wordt nog eens bijgestaan door 8 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er standaard 256 GB beschikbaar en kan desgewenst verder uitgebreid worden middels een microSD=kaart. De Reno 2is voorzien van een 4000 mAh accu. Deze accu kan met de nieuwste VOOC snellaadtechniek weer opgeladen worden. De smartphone zal standaard geleverd worden met Android 9 en Oppo’s eigen ColorOS als schil.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Reno 2 krijgt een adviesprijs van € 499,-. De smartphone zal per 18 oktober al beschikbaar moeten zijn bij verschillende winkeliers en providers. Het is de verwachting dat ook T-Mobile dit model weer zal opnemen in hun assortiment. Als dit zo is zal ook Tele2 de Reno 2 in het assortiment krijgen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.