Oppo Find X3 Pro lekt vrijwel volledig in detail

De Oppo Find X3 Pro laat mogelijk niet lang meer op zich wachten.

Oppo is hard op weg een van de meest populaire smartphonefabrikanten in Europa te worden en dat succes zal naar verwachting doorzetten met de komst van de Oppo Find X3 Pro, die nu volledig is uitgelekt. Wij delen uiteraard graag alle informatie over het nieuwste topmodel met jullie.

Bekende camerabobbel?

De render hierboven, gepubliceerd door Evan Blass, pronkt met een andere unieke kijk op de achterste camerabobbel. Oppo heeft gekozen voor vier sensoren en een LED-flitser in een iPhone-achtige lay-out. De bult zelf gaat echter natuurlijker over in het achterpaneel van de telefoon. Er zijn geen scherpe randen te ontdekken en de lay-out is omgedraaid in vergelijking met de smartphone van Apple. De inspiratie lijkt er te zijn, maar hier is dan eigenlijk ook alles mee gezegd.

De linkerkolom met sensoren bestaat uit een LED-flitser helemaal bovenaan, een 13-megapixel telecamera met 2x optische zoom aan de onderzijde en een mooie nieuwe 3-megapixel 25x macrocamera in het midden. Deze laatste is is omgeven door LED-verlichting. Hoe deze twee laatste met elkaar samenwerken is nog onduidelijk.

In de rechterkolom bevindt zich een nieuwe 50 megapixel hoofdcamera en een 50 megapixel ultrabrede implementatie. Beide sensoren zijn vervaardigd door Sony, maar geen van beide is officieel aangekondigd.

Er is ook een kleine microfoon geplaatst tussen de hoofdcamera en de ultrabreedhoeklens voor video-opnamen. Nu we het er toch over hebben, het quad-camerasysteem kan 10-bits video-inhoud uitvoeren, waardoor eigenaren ten volle kunnen profiteren van het 10-bits scherm.

Find X3 Pro met 10-bits 120Hz scherm

Als je de Oppo Find X3 Pro omdraait, zie je een prachtig 6,7-inch scherm met een gebogen schermrand, compleet met een perforatiegat in de linkerbovenhoek. De randen zijn niet goed te zien in deze weergaven, maar ze moeten vrij dun zijn.

Naast de eerder genoemde 10-bits inhoudsondersteuning, ondersteunt Oppo’s nieuwste scherm een ​​variabele 120Hz verversingssnelheid zoals de aankomende Galaxy S21 Ultra. Het fysieke pakket wordt gecompleteerd door wat lijkt op een aluminium frame. Dit is de thuisbasis van een aan / uit-toets aan de rechterzijde inclusief de volumeknoppen. Er zit nog een microfoon bovenop de telefoon en de onderkant moet zijn waar de USB-C-poort, luidspreker en simkaartslot zijn geplaatst. Het is onwaarschijnlijk dat er een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm is, maar we sluiten uiteraard nog niets uit.

Wat betreft de allerbelangrijkste specificaties, uitgelekte informatie wijst op de aanwezigheid van Qualcomm’s Snapdragon 888. Dat is dezelfde processor die Samsung gaat gebruiken in de Galaxy S21-lijn. Er is nog geen woord over de opslag en het RAM-geheugen, maar de telefoon zal een behoorlijke 4.500 mAh-batterij bevatten die zowel 65 W SuperVOOC 2.0 snel bedraad opladen als 30 W VOOC Air snel draadloos opladen ondersteunt.

Lancering en prijs

Wat betreft de kleuren en materialen, suggereren de bovenstaande afbeeldingen dat er vier varianten zijn gepland. Drie modellen in zwart, wit en blauw met keramiek of mat glas; en een extra bruin model gemaakt van leer, vermoedelijk veganistisch leer.

De Oppo Find X3 Pro zou eind maart of begin april in heel Europa in de schappen moeten liggen, naast de Find X3 Neo en de Find X3 Lite, waarvan de laatste gewoon een rebadged-versie is van de Oppo Reno 5.

Net als bij andere Android-vlaggenschepen uit 2021, wordt de Oppo Find X3 Pro direct uit de doos met Android 11 geleverd. In dit specifieke geval is op de telefoon ook de nieuwste versie van ColorOS 11 vooraf geïnstalleerd.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Installeer de beveiliginspatch van oktober zo snel mogelijk.

Android 12 comprimeert ongebruikte applicaties

Volgend bericht

De Samsung Galaxy A32 5G is momenteel een zeer voordelige 5G smartphone.

Samsung Galaxy A32 5G stilletjes gelanceerd

Gerelateerde berichten

Total
1
Share