Oppo Find X Lamborghini Edition ziet het daglicht

Dat dure autosportmerken graag hun naam verbinden aan een goede smartphone is niet gek. De nieuwe Find X lanceert nu in samenwerking met Lamborghini een dergelijke speciale editie. Deze speciale editie is door Oppo verder onder handen genomen waardoor je toch net wat meer krijgt ten opzichte van de ‘reguliere’ Find X. Goedkoop is deze speciale editie niet, maar dat zijn Lambo’s ook niet.

Super VOOC

Voor deze speciale editie heeft de Find X de beschikking over Super VOOC. Het is een dure benaming voor supersnel laden. Waar wij nu al erg te spreken zijn over Quick Charge doet Oppo met Super VOOC er nog een schepje bovenop. Om in termen van snelheid te blijven kun je de accu van 0 naar 100 in slechts 35 minuten opladen. Ter vergelijking, een normale snellader zal dan pas halverwege zijn. De snellaadfunctie in de reguliere Find X zit dan overigens al op 75%. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het autosportmerk Lamborghini graag zijn naam koppelt aan dergelijke snelheden.

Ontwerp

Speciaal voor de Find X Automobili Lamborghini Edition heeft de fabrikant de achterzijde in carbon fiber gehuld. Het is een materiaal wat veel wordt gebruikt in Lamborghini’s en dus was de materiaalkeuze ook niet heel moeilijk. Op deze achterzijde treffen wij ook weer het logo aan van Lamborghini en ditzelfde logo is ook weer terug te vinden op de snellader. De auto’s van Lamborghini worden veelal in felle kleuren geleverd. Voor deze gelegenheid wordt de speciale editie van de Find X geleverd met een USB-C kabel in de kleur oranje. Om alles nog goed af te ronden wordt de Find X geleverd met 512 GB opslag.

Prijs en beschikbaarheid

Met het merk Lamborghini in ons achterhoofd weten wij dat deze speciale editie ook niet goedkoop zal zijn. De Find X Automobili Lamborghini Edition zal beschikbaar komen met een adviesprijs van rond € 1700,-. In vergelijking met andere smartphones met dergelijke edities is het eigenlijk nog een koopje. Zo werd de Huawei Mate RS Porsche Design met 512 GB destids verkocht voor een adviesprijs van € 2100,-. Het kan dus altijd nog gekker en hiermee is de Find X nog een koopje. Wij kunnen in ieder geval wel stellen dat je dan een unieke smartphone hebt die je niet snel op elke hoek van de straat zult zien.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.