Opmerkelijk: goude iPhone 2018 voor 112.000 euro

Volgende maand zal Apple hun drie nieuwe iPhone’s aan het grote publiek gaan presenteren. Bij Goldgenie kunnen zij echter niet langer wachten op deze introductie en accepteert de juwelier nu al een drietal pre-orders voor de opvolger van de iPhone X. Onder de naam iPhone Xs kun jij de trotse bezitter worden van een in compleet vergulde iPhone. Zoals wij het vaker hebben gezien is dit wel met een stevig prijskaartje. 

Solid Gold Edition

De iPhone Xs krijgt de toepasselijke naam Solid Gold Edition mee. Hier is niets aan gelogen. De smartphone wordt compleet gehuld in 18 karaats goud. Hiervoor moet je dan wel even € 112.000,- neertellen. Om de pijn wat te verzachten krijg je voor dit geld dan wel de 256 GB variant. Daarnaast vraagt de juwelier een aanbetaling van slechts 50%. Voor het restantbedrag heb je dan nog even tijd om in huis verder te zoeken. 

De Solid Gold Edition wordt geleverd in een luxe doos die is afgewerkt in kersenhout. Aan de achterzijde is het logo terug te zien van Billionaire. 

De aankoop komt gelukkig ook nog met wat extra voordelen. Zo wordt je met de aankoop van deze Solid Gold Edition automatisch lid van de Goldgenie VIP Concerge service voor 5 jaar. Daarnaast ontvangt je levenslang garantie op de aankoop. om eerlijk te zijn mag dat ook wel voor dit bedrag.

Specificaties

Even hadden wij stiekem de hoop dat deze juwelier ook al wat specificaties had van de opkomende modellen. Het bedrijf is echter nog onzeker over de naamgeving en vermeld zowel de iPhone Xs als de iPhone 11 als mogelijke naam. Ook staat er groot boven de specificaties vermeld dat deze kunnen wijzigen na introductie. Aan deze informatie hebben dus helaas niets, behalve dat het een prijzige aankoop is. Wel is het een feit dat dit het eerste bedrijf is die een pre-order accepteert voor de nog aan te kondigen iPhones. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.