Opmerkelijk: 74-jarige man rijdt telefoonwinkel binnen uit onvrede

Wat zou jij doen als jouw smartphone kapot is? Je kan natuurlijk direct naar de verkopende partij om de garantie te claimen. Indien je geen garantie hebt kun je overwegen om een nieuwe smartphone te nemen. Allemaal logische gedachten. Helaas dacht een 74-jarige inwoner uit North-Carolina hier anders over en eiste eersterangs service bij de provider Verizon in Amerika.

Reparatie

De 74-jarige Charles Michael hager had een ander idee om zijn reparatie te claimen. Rond sluitingstijd kwam de 74-jarige man aan bij de Verizonwinkel. Het verkooppunt is gelegen aan de buitenzijde van een drukbezocht winkelcentrum en zit precies tussen enkele restaurants in. De winkel was echter al gesloten, maar de zes medewerkers van Verizon waren nog wel in de winkel. De man eiste dat de winkel nog geopend werd om zijn telefoon te repareren. Vriendelijk vragen was er echter ook al niet meer bij volgens getuigen die de man tekeer zagen gaan.

“My damn phone’s not working. I need help. Open this damn door.”

Er werd geen gehoor gegeven aan dit wat reemde reparatieverzoek. De winkel was immers al gesloten. De man werd aggresiever en kreeg het voor elkaar om enkele ramen al kapot te slaan. In de tussentijd was de lokale politie al gebeld, maar het leek er op dat de man zich in zijn lot liet berusten.

Winkel zelf open maken

De woede van de man was echter nog verre van gezakt. Hij keert terug naar zijn auto en ramt zijn Volkswagen Jetta zo de zaak binnen. Nadat hij uit de auto is gestapt blijft de man schreeuwen. Gelukkig bleef iedereen in de winkel ongedeerd en kon iedereen het verhaal nog navertellen. De politie neemt de zaak hoog op. De man wordt onder andere beschuldigd van poging tot doodslag en het vernielen van eigendommen.

Ons vermoeden is dat de smartphone van de beste man alsnog niet is gerepareerd. Deze smartphone heeft hij voorlopig ook niet nodig tussen de vier muren waar hij nu verblijft.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.