De Samsung Galaxy M22 zal mogelijk spoedig gelanceerd worden.

Onthulling lijkt aanstaande voor de Samsung Galaxy M22

De Galaxy M-serie van Samsung is een reeks budgethandsets die alleen online verkrijgbaar is. Sinds deze zomer wordt er gespeculeerd over de Galaxy M22. SamMobile meldt dat er een officiële ondersteuningspagina voor de telefoon is gezien op de Russische website van Samsung, wat hoop geeft aan degenen die geïnteresseerd zijn in het apparaat dat het binnenkort wordt onthuld.

Specificaties Galaxy M22

Geruchten zijn onder meer een 6,4-inch Super AMOLED-scherm met een 720 x 1600 HD+ resolutie-scherm met een beeldverhouding van 20:9 en een verversingssnelheid van 90 Hz.

Onder de motorkap wordt een MediaTek Helio G80- processor verwacht, samen met 4 GB geheugen en 128 GB opslagruimte. Een microSD-slot met een capaciteit van 1 TB is beschikbaar voor degenen die extra opslagruimte nodig hebben. Aan de achterkant van het apparaat bevindt zich een quad-camera-opstelling met een 48MP primaire camera, een ultrabrede 8MP camera, een 2MP dieptesensor en een 2MP macrocamera. Er wordt een druppelvormige inkeping verwacht op het display van de handset.

Prijs en beschikbaarheid

De kleuropties zijn naar verluidt blauw, zwart en wit. Een eerder rapport had de Galaxy M22 geprijsd op EUR 239,90. Dit is natuurlijk inclusief de immense 6000 mAh accu waarover eerder al eens gesproken is.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.