OnePlus Nord N20 5G lekt uit in renders

OnePlus Nord N20 getoond op renders.

OnePlus is zeker van plan om de komende maanden dingen door elkaar te halen in termen van zowel high-end als mid-range ontwerpen, in ieder geval op basis van een paar recente lekken die een zeer goede kans hebben om zich binnenkort te realiseren. Heet op de hielen van het huiveringwekkend 10 Pro vlaggenschip, een apparaat waarvan wordt aangenomen dat het de 5G-enabled OnePlus Nord N20 is in zijn eigen set van superhoge kwaliteit renders die een behoorlijk radicale afwijking laten zien van de Nord N10 5G- esthetiek van vorig jaar.

Vogelvlucht

OnePlus is zeker geen grote uitvinder. Waarom zou je eigenlijk iets wijzigen wat al goed is. Waar ze wel goed in zijn is in perfectioneren. De OnePlus Nord N20 lijkt dit lot te zijn ondergaan wanneer je naar zijn voorganger kijkt. Alles ziet er gewoon een stuk gelikter uit en is verfijnd tot in de laatste details. Op het oog heb je dus een premium-smartphone. Je zou zo ver kunnen gaan om te beweren dat de naar achteren gerichte camera’s eruitzien als niets dat we eerder hebben gezien in het landschap van Android-smartphones, met twee grote sensoren, een kleinere en een LED-flitser die elk hun eigen ding doen in plaats van dichtbij te blijven samen in een vierkante, rechthoekige of L-vormige module.

Het frame lijkt ondertussen grotendeels geïnspireerd op apparaten zoals de iPhone 12 of 13, wat niet per se een slechte zaak is, gezien hoe weinig we verwachten dat de OnePlus Nord N20 5G zal kosten.

Specificaties OnePlus Nord N20

Net als zijn 6,49-inch voorloper, zou deze iets kleinere 6,43-inch mid-ranger moeten strijden om de titel van beste budget 5G-telefoon voor ongeveer € 300,- met een Snapdragon 600-serie processor onder de motorkap. Voorspelbaar genoeg zal de Snapdragon 690 SoC naar verwachting worden vervangen door zijn 695-vervolg, en misschien nog indrukwekkender, de OnePlus Nord N20 5G zal blijkbaar overschakelen van een LCD- naar een AMOLED-scherm en van een aan de achterkant gemonteerde naar een in-display vingerafdrukscanner.

Niet alle specificaties zijn op dit moment in steen gebeiteld, maar de 48MP primaire shooter wordt getipt om te worden geholpen door twee verschillende 2MP-sensoren van een soort, wat eigenlijk klinkt als een downgrade van de N10 5G ‘s 64 + 8 + 2 + 2MP quad achterste lenssysteem.

Wat de totale afmetingen betreft, zal de OnePlus Nord N20 5G blijkbaar korter, smaller en dunner zijn dan de N10 5G, wat ons niet bijzonder optimistisch maakt over de batterijcapaciteit. 

Maar als je een smartphone zoekt met platte zijkanten, een plat scherm, afgeschuinde randen, een ouderwetse koptelefoonaansluiting, USB Type-C-poort en Android 11 zoekt, zou dit ding zeker bovenaan je kerstboodschappenlijstje kunnen staan. Dat klopt, we zijn er vrij zeker van dat er een officiële aankondiging dit jaar nog zal volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Details over de Galaxy S22 stromen nu al binnen.

Dit is wat de Samsung Galaxy S22 gaat kosten

Volgend bericht
Google Pixel Fold komt mogelijk dit jaar nog.

Google Pixel Fold mogelijk geannuleerd vanwege Samsung

Gerelateerde berichten
Total
1
Share