De OnePlus Nord CE 5G wordt de volgende betaalbare smartphone van het merk.

OnePlus Nord CE 5G wordt de nieuwe midranger

OnePlus betrad afgelopen oktober de budget-smartphonemarkt met de Nord N10 5G en Nord N100. Het gerucht gaat dat de eerste binnenkort zal worden vervangen, en nu is er wat extra informatie over dat tweede generatie apparaat naar voren gekomen. De namelijk lijkt gewijzigd te worden naar de Nord CE 5G.

Naamgeving

Oorspronkelijk ingesteld om op de markt te worden gebracht als de Nord N1 5G bij de release, meldt tipgever Max Jambor dat OnePlus die branding heeft geschrapt ten gunste van iets heel anders.

De opvolger van de OnePlus Nord N10 5G zal naar verluidt worden gelanceerd als de Nord CE 5G. Waarom OnePlus voor ‘CE’ heeft gekozen als naam is onduidelijk, maar misschien staan ​​de letters voor iets prijsgerelateerd zoals ‘Cheap Edition’ of ‘Cost Edition’.

Details OnePlus Nord CE 5G

De Nord CE 5G zal naar verwachting een 6,5-inch geperforeerd display en een opstelling met drie camera’s bieden. Dat is in aanvulling op een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor en een vertrouwde 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

De ‘5G’ in de naam verwijst ook naar 5G-netwerkondersteuning, wat betekent dat het misschien wel een van de beste goedkope 5G-telefoons is die er zijn. De huidige Nord N10 5G maakt gebruik van de Snapdragon 690-chipset van Qualcomm, dus de kans is groot dat OnePlus een Snapdragon 700-serie kiest voor deze telefoon. Het merk kan natuurlijk ook de andere kant op gaan en kiezen voor de nieuwe Snapdragon 480 5G. Die chipset zou echter misschien logischer zijn in de vervanging van de Nord N100. Het huidige model maakt immers gebruik van de Snapdragon 460.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.