OnePlus Nord N1 5G voor het eerst in beeld gebracht

OnePlus Nord 2 wordt op 22 juli gepresenteerd

De laatste lekken en geruchten hadden ons enthousiast gemaakt voor een juli-release van de tweede versie van de OnePlus Nord, de OnePlus Nord 2. Nadat de releasedatum eerder vandaag kort op de Indiase OnePlus-website verscheen, staat deze nu trots weergegeven op de Indiase en Europese OnePlus-webpagina’s: 22 juli is de officiële lanceringsdatum van OnePlus Nord 2.

Datum staat nu vast

Een eerder lek heeft verklaard dat de OnePlus Nord 2 op 24 juli zou kunnen verschijnen , maar nu tonen de officiële website van OnePlus voor India en die voor Groot-Brittannië een andere datum: 22 juli. Deze datum kunnen wij gerust voor waarheid aannemen aangezien de fabrikant er zelf mee komt.

Details OnePlus Nord 2

Eerdere lekken hebben gedetailleerd beschreven wat we tot nu toe weten over de aankomende smartphone. De telefoon wordt aangedreven door MediaTek’s Dimensity 1200-AI-chipset en zal daarom de eerste OnePlus-telefoon zijn die de Snapdragon-chip laat vallen. De AI-chip zal naar verwachting softwareverbeteringen brengen in de foto- en videoafdelingen, naast AI-gestuurde verbeteringen van de kleurdynamiek van het scherm, evenals videoresolutieverbeteringen voor sociale media-apps.

Andere specificaties van de telefoon, zoals geruchten of gelekt, zijn onder meer een 6,43-inch FHD + AMOLED-scherm met een vloeiende verversingssnelheid van 90 Hz, 8 of 12 optredens RAM in combinatie met 128 of 256 optredens opslagruimte en een drievoudig camerasysteem. De drie camera’s aan de achterkant zullen naar verwachting een 50MP-hoofdcamera zijn, met een 8MP-sensor en een 2MP-camera.

Aan de voorkant wordt verwacht dat de telefoon een 32 MP selfie-camera en een vingerafdruksensor onder het scherm zal hebben.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.