Warp Charge 30 Wireless

OnePlus introduceert Warp Charge 30 Wireless

Tot nu bood OnePlus geen oplossing voor draadloos laden. Het bedrijf gaf aan dat bedraad opladen simpelweg efficiënter en daardoor sneller kon. Ze wilden pas een draadloze lader aanbieden als deze voldeed aan hun hoge eisen en standaard. Dat moment lijkt nu aangebroken, OnePlus komt namelijk met een draadloze oplader: de Warp Charge 30 Wireless. In 30 minuten zou je met deze lader de accu van je telefoon voor 50 procent kunnen opladen.

Render Warp Charge 30 Wireless ‘All power no wires’

OnePlus deelde bovenstaande render en geeft daarnaast aan dat de nieuwe lader geschikt is voor de OnePlus 8 smartphones. Deze worden binnen een week – op 14 april – onthult. Er gaan geruchten dat de Warp Charge 30 Wireless alleen geschikt is voor de OnePlus 8 Pro en niet voor de reguliere versie. OnePlus zelf meldt hierover echter niets. Wat ze wel vertellen, is dat de lader gebruikmaakt van een speciaal op maat gemaakte chip. Die zorgt voor communicatie tussen je telefoon en de lader. Zo is draadloos laden met 30 Watt mogelijk en kan er ook teruggeschakeld worden in snelheid, mocht je telefoon te warm worden. De Warp Charge 30 Wireless is dus een heel stuk sneller dan de meeste huidige draadloze laders, die meestal rond de 10 Watt zitten. OnePlus zegt dat de lader een efficiëntie van 97 procent heeft.

De prijs van de lader ligt normaal rond de 70 euro.

Standaard afbeelding
Karolien Compiet
Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!
Artikelen: 34

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.