De Concept One zal in februari in Amsterdam te bewonderen zijn.

OnePlus gaat met hun Concept One op wereldtournee

Het is duidelijk dat OnePlus trots is op hun prototype. Ze zijn er zelfs zo trots op dat ze hebben besloten om de Concept One mee te nemen op wereldtournee. Het zal uiteraard geen stadions dagenlang vullen, maar het geeft jou wel de mogelijkheid om de nieuwste creatie eens van dichtbij mee te maken. En goed nieuws! De Concept One zal ook in Nederland neerstrijken.

Concept One

De smartphone op zich is misschien niet heel bijzonder aan de voorzijde. Het is juist de achterzijde die de complete show zal stelen. In verschillende berichten duikt ook vrijwel alleen deze achterzijde op. De Concept One beschikt over elektrochroom glas. Het komt er feitelijk op neer dat het glas zichzelf weer kan dimmen. Hierdoor zijn de camera’s aan de achterzijde in eerste instantie niet zichtbaar. Wanneer je de camera echter wilt gebruiken zal dit stukje glas een elektrische puls krijgen waardoor de camera’s zichtbaar worden en in gebruik genomen kunnen worden. Dit proces vindt binnen een tijdsbestek van 0,7 seconde plaats. Het glas is eerder gereed dan de camera zelf in dit specifieke geval.

Wereldtournee

OnePlus heeft de Concept One vooralsnog als een prototype aan de wereld getoond. Uit de vele reacties is wel gebleken dat iedereen de smartphone graag van dichtbij willen zien en meemaken. Daarom heeft de fabrikant besloten om de Concept One in enkele grote steden te tonen aan het publiek. Tussen deze grote steden heeft men ook gekozen voor Amsterdam en dat is uiteraard goed nieuws. Op deze manier kunnen wij zelf ook deze smartphone van dichtbij bewonderen. Enkele medewerkers van OnePlus zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en het principe van dit speciaal stukje glas nader toe te lichten.

Hieronder staan alle data vermeld voor de tour door Europa. Het mag uiteraard voor zich spreken dat OnePlus in dit geval ook gekozen heeft om hun smartphone te tonen op het hoofdkantoor van McLaren. Deze autofabrikant heeft al langer zijn naam gekoppeld aan de smartphone’s van OnePlus en zo dus ook aan deze Concept One.

Parijs, Frankrijk: 5 februari | 6:00pm
Cologne, Duitsland: 7 februari | 5:30pm
Amsterdam, Nederland: 12 februari
McLaren HQ, Woking, UK: 13 februari
Helsinki, Finland: 17 februari | 5:00pm
Kopenhagen, Denemarken: 19 februari

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.