OnePlus 9 voor het eerst in beeld

De OnePlus 9 lijkt qua ontwerpt sterk op de OnePlus 8T.

Het is een maand geleden dat de OnePlus 9 5G voor het eerst uitlekte en we hebben nog steeds geen hands-on met de smartphone gezien. Dat verandert vandaag omdat PhoneArena een reeks livebeelden heeft gekregen die het vlaggenschip van de volgende generatie OnePlus in zijn geheel laten zien. 

Legitiem

Verzonden naar PhoneArena door een anonieme bron en bevestigd door hun contacten, waaronder tipgever Max Jambor , de foto’s in kwestie geven ons een duidelijk beeld van de OnePlus 9 5G vanuit elke hoek. Hiermee lijken de foto’s dus legitiem te zijn en hebben wij dus echt te maken met de serieuze eerste glimpen van de smartphone.

OnePlus 9 op het eerste oog

De smartphone, die is afgebeeld in zilver, heeft een bijgewerkte cameramodule aan de achterzijde die vergelijkbaar is met die op recente Oppo-smartphones. Het bestaat uit twee grotere sensoren en een veel kleinere derde camera, naast de gebruikelijke LED-flitser. OnePlus heeft ook de ‘Ultra Shot’-branding toegevoegd aan de camerabobbel van deze pre-productie-eenheid. Of dit de laatste productiefase haalt, valt echter nog te bezien. Bij eerdere modellen, zoals de OnePlus 8T, heeft het merk in plaats daarvan de cameraspecificaties afgedrukt. 

Zoals je misschien hebt gemerkt, komt het logo op de achterkant van de telefoon niet overeen met de officiële OnePlus-identiteit. Dat komt omdat het merk Never Settle, net als veel andere bedrijven, speciale logo’s maakt voor zijn prototype-eenheden. 

Het is een maand geleden dat de OnePlus 9 5G voor het eerst uitlekte en we hebben nog steeds geen hands-on met de smartphone gezien. Dat verandert vandaag omdat PhoneArena een reeks livebeelden heeft gekregen die het vlaggenschip van de volgende generatie OnePlus in zijn geheel laten zien. 

Voorzijde

Als we naar de voorzijde gaan, heeft OnePlus een plat geperforeerd scherm geselecteerd dat 6,55 inch meet. De hands-on foto’s bevestigen de aanwezigheid van dunne randen, hoewel het apparaat over het algemeen sterk lijkt op zijn voorganger – de OnePlus 8T – en qua ontwerp geen grote sprong voorwaarts zal maken. 

Degenen onder jullie die geïnteresseerd zijn in de specificaties zullen blij zijn te horen dat er ondersteuning is voor een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en HDR-beeldresolutie. De resolutie van het beeldscherm bedraagt ​​2400 x 1080p (Full-HD +) en de gekozen beeldverhouding is 20:9. 

Als je de OnePlus 9 op zijn kant draait, zie je een metalen frame dat vermoedelijk van aluminium is gemaakt. De bovenkant is de thuisbasis van een microfoon en de onderkant is waar de allerbelangrijkste USB-C-poort en luidspreker zich bevinden.

De simkaarthouder is ook aan de onderkant te zien en de foto’s onthullen een soort rubberen afdichting. Een officiële IP-classificatie is onwaarschijnlijk , maar een of andere vorm van water- en stofbestendigheid lijkt aanwezig te zijn. Tenslotte zit er een volumeknop aan de linkerkant van het frame. De rechterkant daarentegen is de thuisbasis van de aan / uit-knop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Onder de codenaam Capri ontwikkelt Motorola nu een nieuwe budgetsmartphone.

Motorola Capri nieuwe betaalbare smartphone?

Volgend bericht

De Apple iPhone 12 Pro Max heeft mogelijk al wat details prijsgegeven.

Apple iPhone 13 komt met variabel 120 Hz display

Gerelateerde berichten

Total
23
Share