OnePlus 9 komt mogelijk in maart 2021

De OnePlus 9 lijkt in maart 2021 te worden aangekondigd.

De nieuwe OnePlus 8T komt feitelijk net vers uit de oven, maar geruchten over de OnePlus 9 komen nu al omhoog. Volgens een bron komt het nieuwe vlaggenschip in maart 2021 op de markt. Dit is veel eerder dan aanvankelijk werd gedacht.

OnePlus 9 eerder dan verwacht

Als wij de tijdspanne van de OnePlus 8 hanteren was het de verwachting dat de nieuwe OnePlus 9 in april 2021 zijn opwachting voor het eerst zou maken. Verschillende bronnen melden nu echter dat de fabrikant de productie naar voren wil schuiven en dus ook de lancering. Voor wat nu bekend is kunnen wij rekenen op een lancering ergens in maart.

Het verschuiven van lanceerdata is niet iets nieuws. Al eerder wisten wij te melden dat ook de Samsung Galaxy S21 mogelijk eerder ten tonele verschijnt. Verschillende fabrikanten lijken hun planningen flink te verschuiven.

Concurrentie

Het verschuiven van de planning lijkt eerder een antwoord te zijn op datgene wat er nu in de markt speelt. De OnePlus 9 lijkt dus nu eerder gelanceerd te worden. Het lijkt er dan ook sterk op dat het een antwoord is op datgene wat er momenteel speelt. Met de OnePlus 9 wil de fabrikant immers spoedig antwoord geven op bijvoorbeeld het nieuwe vlaggenschip van Samsung, Apple en/of Xiaomi. Een exacte datum kan helaas nog niet genoemd worden en het lijkt dan ook eerder een verwachting te zijn.

Details

De details over de nieuwe OnePlus 9 zijn op dit moment nog schaars en slechts een vermoeden. Voor wat nu bekend is wordt het nieuwe vlaggenschip ontwikkeld onder de codenaam “Lemonade”. Daarnaast kun je wel aannemen dat het model de beschikking zal krijgen over de nog aan te kondigen Snapdragon 875 chipset.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De eerste renders van de Samsung Galaxy S21 duiken op.

Samsung Galaxy S21 volledig in beeld gelekt

Volgend bericht
Huawei heeft vandaag de Mate 40 Pro officieel gelanceerd.

Huawei Mate 40 Pro eindelijk een feit

Gerelateerde berichten
Total
1
Share