De OnePlus 8T wordt vermoedelijk eind september of begin oktober gelanceerd.

OnePlus 8T wordt op 14 oktober gelanceerd

Op 14 oktober zal de OnePlus 8T officieel gepresenteerd worden. Dit heeft de fabrikant vandaag zelf laten weten. In eerdere geruchten was er al sprake van deze datum, maar helaas kon dit nog niet hard worden gemaakt. Vandaag is de datum dus daadwerkelijk definitief gemaakt.

Online lancering

De lancering van de OnePlus 8T zal volledig online gebeuren. Op deze manier kan de fabrikant de gehele wereld betrekken bij dit evenement. Uiteraard heeft de wereldwijde pandemie een grote invloed op de keuze. De lancering zal direct te volgen zijn via de website van de fabrikant zelf. Ongetwijfeld zal er ook een Youtube-stream beschikbaar komen.

Geruchten OnePlus 8T

In de aanloop naar deze lancering zijn er al de nodige geruchten rond gegaan over dit nieuwe model. Zo lijkt het er sterk op dat de OnePlus 8T de beschikking zal krijgen over een 120 Hz scherm. Daarnaast zou het nieuwe vlaggenschip voorzien gaan worden van een 4500 mAh accu die standaard 65W snelladen zal ondersteunen.

Een opmerkelijk detail in het verhaal is dat de OnePlus 8T waarschijnlijk geen scherm heeft met afgeronde hoeken. In eerdere afbeeldingen is dit goed op te merken. De keuze hiervoor is wellicht direct te wijten aan het 120 Hz-scherm. Mogelijk is hier de technologische ontwikkeling nog niet zover dat hierdoor een gebogen scherm onmogelijk is.

Er gingen ook kort geruchten rond over de mogelijke komst van de OnePlus 8T Pro. Dit model zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar niet komen. De fabrikant heeft uiteraard nog niet gereageerd op deze geruchten en zal dit ook niet gaan doen. Het echte antwoord zal pas komen op 14 oktober.

Hieronder staan de details voor zover deze nu bekend zijn:

  • 6,55″, oled, 120Hz Full-hd+, 20:9
  • Snapdragon 865+ of 865
  • 8GB of 12GB werkgeheugen
  • 128GB of 256GB opslag
  • Primair: 48 MP, Macro: 5 MP, Ultragroothoek: 16 MP, Dieptesensor: 2 MP
  • 4500mAh, 65W bedraad laden

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.