De nieuwe OnePlus 9 Pro laat niets meer aan de verbeelding over.

OnePlus 10 wordt een update van de OnePlus 9

Ondanks enkele aanvankelijke voorraadproblemen, heeft de vlaggenschip OnePlus 9- serie OnePlus geholpen om ongelooflijke groeicijfers in alle regio’s te melden . En als we een nieuw gerucht mogen geloven, wil het merk zijn winnende formule in 2022 niet al te veel veranderen. De OnePlus 10 wordt dan ook als een opgepoetste versie gezien van het huidige model.

OnePlus 10 is een opgepoetste versie

Tipster Yogesh Brar meldt dat de eerste batch OnePlus 10-eenheden voor PVT (Product Validation Tests) nu in omloop zijn binnen het bedrijf voorafgaand aan een verwachte lancering in het eerste kwartaal van volgend jaar.

Hoewel details over het gekozen OnePlus 10-ontwerp in dit stadium schaars zijn, beweert de tipgever in kwestie dat de apparaten van de volgende generatie intern worden gepresenteerd als ‘gepolijste serie 9-modellen’.

Wat dat betekent zal uiteindelijk nog moeten blijken, maar het zou kunnen wijzen op een focus op interne upgrades zoals een nieuwe chipset en betere camerahardware, zonder grote veranderingen aan te brengen in het goed ontvangen ontwerp van de OnePlus 9-serie.

In wezen zou de aankomende OnePlus 10-serie kunnen zijn voor de huidige OnePlus 9-reeks wat de OnePlus 8- serie was voor het OnePlus 7- duo. Met andere woorden, geüpgradede modellen die alle goede dingen behouden en waar nodig tweaken.

Lancering

Als OnePlus doorgaat met zijn huidige lanceringstijdlijn, zou je verwachten dat de OnePlus 10 en OnePlus 10 Pro rond maart 2022 in de schappen zullen liggen. Normaal gesproken zou er een T-series model zijn om klanten aan vast te binden tot die tijd, maar het gerucht gaat dat de OnePlus 9T is dit jaar volledig overslaat.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.