Vrijwel elke provider biedt inmiddels abonnementsvormen aan met onbeperkt bellen. Bij HollandsNieuwe was dit, tot vandaag, niet mogelijk. Vanaf vandaag is er een mogelijkheid gekomen om een extra bundel aan te schaffen waarmee de belminuten en SMS'jes niet meer van de ingekochte eenheden worden afgetrokken. De onbeperkte bundel is per direct beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Onbeperkt bellen nu mogelijk bij HollandsNieuwe

Vrijwel elke provider biedt inmiddels abonnementsvormen aan met onbeperkt bellen. Bij HollandsNieuwe was dit, tot vandaag, niet mogelijk. Vanaf vandaag is er een mogelijkheid gekomen om een extra bundel aan te schaffen waarmee de belminuten en SMS’jes niet meer van de ingekochte eenheden worden afgetrokken. De onbeperkte bundel is per direct beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Prepaid versus abonnement

De populariteit van HollandsNieuwe is ongekend. De provider werkt erg flexibel en biedt ook mogelijkheden om het abonnement maandelijks te wijzigen. Met deze constructie kun je haast denken aan een prepaidaansluiting. Toch geldt voor prepaid wel een verhoogd beltarief en hierin maakt HollandsNieuwe het onderscheid. Ondanks de flexibiliteit biedt de provider toch abonnementen aan met goedkope beltarieven. Veel oude prepaidklanten zijn dan ook in de afgelopen periode overgestapt naar HollandsNieuwe. De complete controle is nu verder aangevuld met een onbeperkt bellen bundel die € 4,- per maand extra kost ten opzichte van de standaard bundels. Met deze optie blijft de provider nog steeds als een van de goedkopere in de markt als het gaat om SIM Only.

Onbeperkt bellen

Dat HollandsNieuwe nu ook onbeperkt bellen aanbiedt was te verwachten. Wie nu voor deze extra optie kiest heeft direct ook meer data tot zijn beschikking. De belminuten en/of SMS worden namelijk niet meer van de gecombineerde bundel afgetrokken. normaal kies je bij HollandsNieuwe voor een bundel met bijvoorbeeld 6.000 eenheden. Binnen deze 6.000 kun je dus gecombineerd bellen, sms’en en mobiel internetten. Met de extra onbeperkt bellen bundel worden de belminuten en SMS niet meer afgetrokken van de eenheden. In het voorbeeld heb je dan ook direct 6 GB data tot je beschikking. In alle opzichten dus een prima keuze om voor onbeperkt bellen te kiezen van HollandsNieuwe.

Beschikbaarheid

De onbeperkt bellen en SMS bundel is per direct beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten. De bestaande klanten kunnen bij hun lopende abonnement de optie voor onbeperkt bellen activeren via hun account. Nieuwe klanten kunnen op de website van HollandsNieuwe de optie makkelijk aanvinken en het proces verder doorlopen. De optie is beschikbaar voor zowel eenjarige als tweejarige abonnementen.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.