Onbekende Motorola op foto’s verschenen

Recentelijk hebben wij al bericht over het bestaan van nog een derde nieuwe Motorola smartphone. Vermoedelijk gaat deze onder de naam Motorola One door het leven en heeft slechts enkele kleine wijzigingen. Vandaag is er een foto verschenen van een Motorola die wij op dit moment nog niet helemaal kunnen plaatsen.

Motorola One ?

Onze eerste gedachten zijn uiteraard dat het hier om nieuwe Motorola One gaat. Hier hebben wij tot op heden nog niets van gezien. Op basis van de afbeelding zijn er toch wat afwijken ten opzichte van eerdere renders. De achterzijde lijkt in ieder geval wel van glas te zijn. Hiermee kunnen wij voorzichtig concluderen dat het om de Motorola One gaat. Toch lijkt de vergelijking van de foto hier verder te stoppen. De camerasetup aan de achterzijde komt niet overeen met de renders die eerder deze week zijn gelekt. Ook heeft de mysterieuze smartphone aan de voorzijde geen notchontwerp waardoor eigenlijk zowel de One als de One Power niet kunnen.

Optelsom

Als wij alle zaken op de foto optellen hebben wij mogelijk toch een nieuwe smartphone hier op ons scherm staan. De camera-setup wijkt iets af en ook de dikke bezels onder en boven doen vermoeden dat wij hier te maken hebben met een andere smartphone van Motorola. Ook op de achterzijde missen wij namelijk het logo van Android One. Dit laatste zegt overigens nog niet alles, want gezien de markeringen is het duidelijk dat op de foto een prototype is gefotografeerd. Is deze mysterieuze smartphone van Motorola dan wellicht een derde Android One smartphone waar de fabrikant mee wil gaan komen ?

Gat opvullen

Het is goed mogelijk dat Motorola werkelijk bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe smartphone. Op dit moment heeft de fabrikant nog geen smartphone op de markt welke wordt uitgerust met een Snapdragon 660 of 720 chipset. Hierdoor missen wij dus nog een goede midrange smartphone. Op basis van deze foto kunnen je misschien ook voorzichtig stellen dat Motorola nu wel druk is met de ontwikkeling van een dergelijke smartphone. Wij hopen dat wij spoedig hier meer antwoord op gaan krijgen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.