De Samsung Galaxy Note 10 Lite laat zich voor het eerst in renders zien.

Officiële renders van de Galaxy Note 10 Lite verschijnen online

Al eerder wisten wij te berichten over de mogelijke komst van de Galaxy Note 10 Lite. Inmiddels lijkt de komst wel bevestigd te zijn. Er zijn nu ook officiële renders online verschenen van deze middenklasse smartphone met S Pen. Met deze nieuwe renders krijgen wij een goed beeld hoe dit nieuwe model er uit zal komen te zien.

Galaxy Note 10 Lite ontwerp

Als je naar de renders van deze Galaxy Note 10 Lite kijkt zullen je wellicht enkele zaken opvallen. Zo heeft het ontwerp veel weg met die van de recentelijk gelanceerde Galaxy A71. Aan de achterzijde zien wij een soortgelijke cameramodule terug. Volgens bronnen zal de hoofdcamera over een lens beschikken met een maximale resolutie van 48 megapixels. Aan de voorzijde is een gat in het scherm gemaakt voor de selfiecamera. Deze zou een maximale resolutie hebben van 32 megapixels. Wanneer wij het toch over het scherm hebben. De Galaxy Note 10 Lite krijgt de beschikking over een Infinity-O 6.7 inch AMOLED-scherm. Dit scherm komt aardig overeen met de bestaande Galaxy Note 10, echter beschikt deze lite-versie wel over dikkere bezels.

Onderhuids

Wanneer wij naar de binnenzijde van de Galaxy Note 10 Lite kijken heeft dit model veel weg van de Galaxy Note 9. Zo wordt de smartphone geleverd met de Exynos 9810 chipset in combinatie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Standaard wordt de smartphone geleverd met een 4500 mAh accu. Voor wat nu bekend is wordt de smartphone geleverd met Android 10, Samsung’s eigen gebruikersinterface One UI 2.0 en uiteraarde de befaamde S Pen.

Lancering

Wij hoeven mogelijk niet lang meer te wachten op dit model. Al eerder werd de suggestie gewekt dat een lancering aanstaande is doordat Samsung een pagina aan het vullen was met veelgestelde vragen over deze smartphone. Op dit moment heeft Samsung nog geen datum bekend gemaakt voor de lancering van de Galaxy Note 10 Lite. Wij verwachten dat het model halverwege januari wordt gelanceerd. De smartphone zal dan eerst in Azie en India beschikbaar komen. Hierna zal ook Nederland aan de beurt zijn.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.