Officiële Galaxy S21 teaser gelekt

De eerste renders van de Samsung Galaxy S21 duiken op.

De Samsung Galaxy S21 zal pas halverwege januari zijn intrede maken. Vandaag zijn er echter beelden opgedoken van de officiële teaser die Samsung de wereld wil insturen. Het gelekte materiaal laat niets aan de verbeelding over en bevestigd datgene wat wij inmiddels al enkele maanden weten.

Nieuwe kleur

De teaservideo’s die pronken met de Galaxy S21 en Galaxy S21 + tonen beide smartphones in de nieuwe Phantom Violet-afwerking, misschien wel de meest avontuurlijke kleurstelling van Samsung sinds de Aura Glow van de Galaxy Note 10. 

In plaats van genoegen te nemen met een enkele kleur over de gehele smartphone, combineert Phantom Violet een violet achterpaneel met een koperkleurig frame. De laatste is vermoedelijk gemaakt van aluminium, terwijl het achterpaneel van de Galaxy S21 is gemaakt van plastic. 

Camerasetup

Als het gaat om het definitieve ontwerp, is de beslissing van Samsung om een ​​nieuw camera-ontwerp te gebruiken in zijn volgende vlaggenschipreeks in wezen bevestigd door de video’s. De nieuwe cameramodule past zowel aan de linker- als bovenrand in het frame.

In het geval van de Galaxy S21 en Galaxy S21+ herbergt hij drie camera’s, hoewel er ook een LED-flitser naast is geplaatst. Op hardwarefront zullen deze camera’s niets baanbrekends introduceren, omdat ze zijn geleend van de Galaxy S20. Een reeks softwareverbeteringen is echter zeer waarschijnlijk. 

In combinatie met al het bovenstaande is een geperforeerd scherm. Het paneel meet 6,2 inch op de Galaxy S21 en 6,7 inch op de S21 + en, zoals bevestigd door de teaservideo’s, neemt het genoegen met platte randen.

Galaxy S21 Ultra

Een van de nieuwe modellen is de Galaxy S21 Ultra, die aan de achterkant een opstelling met vier camera’s heeft. Het bestaat uit een 108-megapixel hoofdsensor, een 10-megapixel 3x telezoomschieter, een 12-megapixel ultragroothoeklens en een 10-megapixel 10x periscoopzoom. 

Deze componenten zitten naast een LED-flitser en een laser-autofocussysteem. Dit laatste was ook aanwezig op de Galaxy Note 20 Ultra en helpt uiteindelijk de autofocusproblemen te vermijden die de Galaxy S20 Ultra eerder dit jaar teisterde. 
Door de extra camera’s en het laser-autofocussysteem is de algehele camerabobbel natuurlijk veel groter, hoewel deze nog steeds in het frame past. Daarover gesproken, op dit model moet het uit roestvrij staal worden gesneden en worden gecombineerd met een glazen achterpaneel.

Wat betreft de kleurstellingen: Galaxy S21 Ultra is afgebeeld in de kleur Phantom Black, die is gekoppeld aan een matte afwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Mogelijk werkt Google aan de Pixel XE.

Twijfelachtige afbeeldingen van de Google Pixel XE duiken op

Volgend bericht

Een IP68-certificering komt waarschijnlijk naar de OnePlus 9 Pro.

OnePlus 9 Pro krijgt IP68-certificering

Gerelateerde berichten

Total
1
Share