Nokia lanceert op 5 december 3 nieuwe modellen

Nokia heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat ze op 5 december een drietal nieuwe smartphones zullen gaan lanceren. Van twee modellen weten wij vrijwel zeker dat deze het daglicht zullen gaan zien. De derde smartphone blijft nog even de verrassende vraag.

5 december

Onder de #ExpectMore tag heeft Nokia vandaag bekend gemaakt dat er op 5 december een drietal nieuwe smartphones gelanceerd zullen worden. De afbeelding die hierbij wordt gebruikt is nog erg vaag. Wanneer deze zelfde afbeelding echter een stuk lichter wordt gemaakt is er wel wat meer informatie uit de afbeelding te halen. Voor de lancering van deze nieuwe modellen is ditmaal gekozen voor Dubai.

Nieuwe modellen

Alhoewel iedereen zit te wachten op de Nokia 9 is het onwaarschijnlijk dat dit model het toneel zal bestijgen. Het is ongebruikelijk om in de decembermaand een nieuwe high-end smartphone te lanceren. Vermoedelijk kunnen wij dan ook de nieuwe Nokia 8.1 met notch gaan verwachten, de Nokia 7.1 Plus en de Nokia 2.1 Plus.

De Nokia 7.1 Plus is een model wat enkel voor de westerse markt beschikbaar zal gaan komen. In China is het model inmiddels al leverbaar en gaat onder de naam X7 door het leveren. Rondom de Nokia 2.1 Plus hangt nog wat mysterie. Zo zal dit model vermoedelijk ook met een notch geleverd worden. Er bestaat gelukkig wel een gedegen kan dat deze goedkope smartphone op 5 december gepresenteerd zal gaan worden.

Verrassing

Al eerder heeft Nokia ons goed weten te verrassen. Bij een eerdere aankondiging was er nog het vermoeden dat de Nokia 9 wellicht het levenslicht zou gaan zien. Niets was minder waar. De gemoederen rondom deze lancering zijn dan ook, hoe verrassend, wat getempert. Niemand zal de Nokia 9 op deze datum verwachten. Het zou echter een mooie verrassing zijn als het wel zo is. Het nieuwe opkomende vlaggenschip wordt echter pas begin volgend jaar verwacht en zal waarschijnlijk zijn intrede gaan maken op de MWC in Barcelona.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.