Nokia lanceert een nieuwe smartphone op 5 december

Het is goed mogelijk dat de Nokia 8.2 op 5 december gelanceerd wordt.

Sinterklaas is in het land en hij heeft wat voor ons in petto op 5 december. Nokia presenteert, geheel onverwachts, een nieuwe smartphone op 5 december. Veel informatie geeft Nokia echter nog niet, maar wij kunnen wel een wilde gok wagen om welk model het hier zou gaan.

Lancering Nokia 8.2

Wij hebben zelf het sterke vermoeden dat de Nokia 8.2 op 5 december zijn opwachting zal maken. Een simpele reden hiervoor kunnen wij al geven. De Nokia 8.1 werd namelijk vorig jaar ook op 5 december gepresenteerd. De eenvoudige rekensom kan dan snel afgemaakt worden.

Uiteraard liggen er nog wel wat kaarten open, maar deze zijn minder logisch en worden ook nog niet verwacht. Zo kunnen wij nog de kaarten inzetten op de budgetvriendelijke Nokia 2.3. Er gaan ook geruchten rond dat de Nokia 7.2 in de kleur rood mogelijk zijn opwachting zal kunnen maken. Wij verwachten echter niet dat Nokia een complete lancering organiseert voor een enkele kleur.

Geruchten

Vooralsnog moeten wij het nog doen met geruchten rondom de Nokia 8.2. Het lukt de fabrikant goed om hun modellen onder de radar te houden en weinig informatie te lekken. Zo is de verwachting dat de smartphone de beschikking krijgt over een Snapdragon chipset uit de 700-serie. De Nokia 8.2 zal in ieder geval 4 GB werkgeheugen krijgen en mogelijk zijn er ook modellen met 6 GB werkgeheugen. Er komt mogelijk ook een 5G-versie beschikbaar. Deze zal naar alle waarschijnlijk niet op 5 december worden gepresenteerd. Deze zal zijn opwachting op het MWC in februari 2020 gaan maken.

Aan de voorzijde zien wij vrijwel geen randen rondom het scherm. Ook de selfiecamera heeft een andere plek gevonden. De Nokia 8.2 wordt mogelijk met een pop-out selfiecamera geleverd. Aan de achterzijde zien wij de bekende ronde cameramodule terug. Een van deze camera’s wordt de 64 megapixels camera.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en werkelijke beschikbaarheid kunnen wij vooralsnog niets zeggen. Tijdens de lancering van de Nokia 8.2 zal hier zeker meer duidelijkheid in komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Samsung Galaxy A71 is nu voor het eerst goed in beeld gebracht

Samsung Galaxy A71 voor het eerst in beeld gebracht

Volgend bericht

Cameramodule en scherm voor de iPhone 11 in productie

Apple iPhone 12 komt met 6 GB werkgeheugen

Gerelateerde berichten

Total
1
Share