Nokia 9 is vertraagd

De Nokia 9.3 PureView moet in oktober in de schappen liggen.

De Nokia 9 is wellicht de volgende smartphone waar iedereen op zit te wachten. Voor wat er zover bekend was zou de Nokia 9 nog dit jaar gelanceerd worden door de fabrikant. Volgens een zeer betrouwbare bron is de lancering echter uitgesteld en wordt deze pas in februari 2019 verwacht. Hiermee is de lancering van de nieuwe Nokia 9 fors vertraagd.

Vertraging

Het is niet de eerste keer dat Nokia de lancering van een nieuw vlaggenschip vertraagd. In september 2017 zou destijds de Nokia 8 Sirocco worden gelanceerd. Destijds kwam de fabrikant met een statement naar buiten dat de smartphone nog niet gereed was voor lancering. De opvolger van de Nokia 7 zou uiteindelijk het daglicht zien op het Mobile World Congress van dit jaar. Als wij deze tijdlijn plaatsen in de nieuwe Nokia 9 lijkt nu exact hetzelfde te gebeuren. Het is dan ook de verwachting dat het nieuwe vlaggenschip zijn debuut zal maken op het MWC van 2019. Uiteraard baseren wij deze vertraging nu enkel op wat al eerder is gebeurd. Nokia kan altijd nog zijn eigen tijdspanne maken omtrent de lancering van de Nokia 9. In dat opzicht weet de fabrikant ons altijd te verrassen.

Niet perfect

Net als zijn voorganger is ook de Nokia 9 nog steeds niet perfect. Het probleem schijnt momenteel te zitten in de camerasetup die al maanden in ontwikkeling is. Ondanks dat de cameraprestaties met deze setup subliem moeten zijn claimt Nokia zelf dat nog niet alles perfect is. Vanwege de problemen die Nokia ondervind met deze nieuwe setup is er enkel nog maar een logische keuze om de lancering uit te stellen. Haastige spoed is immers zelden goed. het uitstellen van de lancering is echter niet goed gevallen bij enkele medewerkers. De gelekte foto die eerder verscheen is daarom uit wraak gemaakt door deze medewerkers. Het is de vraag of dit werkelijk ook zo is, maar het geeft ons in ieder geval wel een goed beeld wat de Nokia 9 te bieden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Vandaag heeft Samsung uitnodigingen verstuurd voor een evenement welke op 11 oktober gehouden zal gaan worden. De mysterie rondom het evenement is net zo groot als de teksten die de fabrikant gebruikt op zijn uitnodiging. Op basis van deze informatie kan er een hoop gespeculeerd worden en het is niets eens zeker of het een smartphone is.

Samsung lanceert op 11 oktober een nieuwe smartphone

Volgend bericht
Het MWC moet het dit jaar mogelijk zonder Samsung doen.

Samsung schrapt de Galaxy J-serie en komt met de Galaxy M-serie

Gerelateerde berichten
Total
1
Share