Nokia 9.3 PureView met in-display camera en 120 Hz scherm

De Nokia 10 PureView komt mogelijk pas halverwege 2021 op de markt.

De laatste tijd komt er steeds meer informatie naar boven over de aankomende Nokia 9.3 PureView. Geheel onterecht is het niet. De smartphone is langverwacht en moet de fabrikant weer goed op de kaart brengen met een mooie high-end smartphone. Volgens de meest recente geruchten kan het model wel eens de eerste smartphone worden met een camera onder het scherm.

Camera onder het scherm

Al eerder gingen er berichten rond dat Nokia intensief zou testen met een camera die onder het scherm weggewerkt zou zijn. Naast dit testwerk zou er ook een tweede alternatief getest worden. Het zou hierbij gaan om een model met een pop-up camera. De meeste mensen gingen er van uit dat de Nokia 9.3 PureView uiteindelijk voorzien zou worden van een pop-up camera. Bronnen die dicht bij het bedrijf staan weten echter te melden dat de keuze juist is gevallen op de camera onder het scherm.

Het project rondom deze camera schijnt nu in zijn laatste fase te zitten. Er moeten enkel nog wat zaken afgewerkt worden. Het nieuwe scherm heeft inmiddels de naam ‘PureView V3’ gekregen bij Nokia. De komst van deze nieuwste techniek lijkt dus aanstaande te zijn.

Wanneer dit werkelijk waar is zal de Nokia 9.3 PureView daadwerkelijk wat mooie recensies kunnen verwachten. Het wordt dan de eerste high-end smartphone met een volledig scherm aan de voorzijde en ultradunne bezels. Andere high-end smartphones zullen mogelijk deze boot voor dit jaar nog missen.

High-end Nokia 9.3 PureView

Om de high-end status nogmaals te benadrukken zal de Nokia 9.3 PureView tevens uitgeleverd worden met een 120 Hz scherm. Met dit scherm zal de fabrikant de status van high-end smartphone verder willen bestempelen.

Het is de verwachting dat de smartphone in augustus of september werkelijk gelanceerd zal worden. Deze lancering zal samen met de Nokia 7.3 worden georganiseerd. Naast de eerder genoemde zaken in dit artikel wordt er nog een indrukwekkende cameraset op de achterzijde verwacht. Hier zal de 64 megapixel camera een hoofdrol in gaan spelen inclusief een 108 megapixel ultrabreedhoeklens. Om dit alles werkend te houden zal de Nokia 9.3 PureView gaan werken op de Snapdragon 865 chipset. Hierdoor is de ondersteuning van 5G vrijwel zeker te noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Apple iPhone 12 Pro Max heeft mogelijk al wat details prijsgegeven.

Veel informatie over de Apple iPhone 12 Pro Max gelekt

Volgend bericht
Galaxy Fold 2

Details over scherm Samsung Galaxy Fold 2 gelekt

Gerelateerde berichten
Total
17
Share