De Nokia 9.3 PureView moet in oktober in de schappen liggen.

Nokia 8.4 5G in ontwikkeling met 108MP Penta-camera

Twaalf maanden na de aankondiging van de Nokia 8.3 5G zou HMD Global zijn begonnen met werken aan een opvolger die later dit jaar uitkomt. De Nokia 8.4 5G moet de directe opvolger worden van dit model. Er is mogelijk goed nieuws, want de Penta-camera doet mogelijk weer zijn intrede.

Nokia 8.4 5G hardware

Een nieuw rapport van NokiaPowerUser onthult dat de vervanging van de Nokia 8.3 5G zal worden uitgerust met de Snapdragon 775 of Snapdragon 775G, die beide in de nabije toekomst zouden moeten worden aangekondigd.

Dat zijn dezelfde chipsets die Google waarschijnlijk zal overwegen voor het vlaggenschip Pixel 6 , dus verwacht dat de Nokia 8.4 5G – of hoe HMD Global het ook noemt – wordt gepositioneerd als een betaalbaar vlaggenschip en een van de beste Android-telefoons die er zijn. Er is momenteel geen woord over de hoeveelheid opslagruimte en RAM die wordt aangeboden, maar er wordt gezegd dat er een grote batterij van 5000 mAh op moet zitten. Dat komt vooral goed van pas met het nieuwe beeldscherm. Er wordt beweerd dat HMD Global een nieuw 6,5-inch Quad-HD + ‘PureDisplay V4’-paneel voor de Nokia 8.4 5G ontwikkelt, dat mogelijk een verversingssnelheid van 120 Hz en een gat voor de selfiecamera biedt.

Penta-camera herleeft

Als je de Nokia 8.4 5G omdraait, zou een nieuw Penta-camerasysteem moeten worden onthuld, volgens de informatie die vandaag is gedeeld. Het bedrijf gebruikte eerder een vergelijkbare opstelling op de Nokia 9 PureView , maar deze werd door critici afgeschoten.

Deze keer wordt echter verwacht dat de camera rond een hoofdsensor van 108 megapixels draait. Er is ook een ultrabreedhoeklens, telefoto-shooter, macrocamera en een dieptesensor. Om een ​​geweldige audio-ervaring te garanderen, is naar verluidt ook OZO Audio-technologie gepland.

De toekomst zal leren wat HMD daadwerkelijk van plan is met de Nokia 8.4 5G. De eerste geruchten beloven in ieder geval eel goeds.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.