De eerste informatie over de Nokia 73 komt langzaam los.

Nokia 7.3 laat zich goed zien in renders

Al eerder hebben wij gesproken over de komst van de Nokia 7.3. Tot op heden bleef het echter bij wat losse informatie zonder dat we er een duidelijk beeld bij hadden. Dankzij nieuwe renders hebben wij voor het eerst ook een beeld bij dit nieuwe model. De renders kunnen als betrouwbaar worden bestempeld gezien de herkomst.

Maar liefst 5 camera’s !

Je leest het inderdaad goed! De Nokia 7.3 zal de beschikking krijgen over een vijftal camera’s op de achterzijde. Zo zien we op de achterkant een rond ‘camera-eiland’ met daarin vier sensoren. Naast de 48 MP primaire camera en groothoeklens zijn waarschijnlijk ook camera’s voor het maken van close-ups of portretfoto’s aanwezig. Verder bevat de Nokia 7.3 een dubbele flitser en fysieke vingerafdrukscanner welke onder de cameramodule is geplaatst.

Opvallend genoeg lijkt men met de Nokia 7.3 toch wel wat kosten te willen besparen. De achterzijde wordt bijvoorbeeld geheel in plastic afgewerkt. Bij de recentelijk gelanceerde 8.3 is de achterzijde compleet uit glas opgetrokken.

Nokia 7.3 met fors scherm

De Nokia 7.3 zal uitgebracht worden met een 6,5 inch Full-HD+ beeldscherm met een punch-hole. Het zal het eerste toestel van de fabrikant zijn met een Snapdragon 690 chipset, met ondersteuning voor 5G. Je kunt daarnaast rekenen op een 4000 mAh accu met 18W fast charging.

Lancering

Het is nog compleet onduidelijk wanneer de Nokia 7.3 daadwerkelijk gelanceerd zal worden. Vermoedelijk wordt dit toch ergens eind oktober of in november. De geruchten rondom deze datum zijn momenteel in een stroomversnelling gekomen, maar een concrete datum lijkt er vooralsnog niet te zijn. De Nokia 7.3 zal vermoedelijk zijn debuut moeten delen met de Nokia 6.3 en mogelijk zelfs de 9.3 PureView.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.