Voor het eerst krijgen wij een goed beeld van de Nokia 5.2.

Nokia 5.4 komt waarschijnlijk eind dit jaar

Volgens nieuwe geruchten kan de Nokia 5.4 eind dit jaar nog verschijnen. Hiermee volgt het model de bestaande 5.3 eerder op dan verwacht. Dit laatstgenoemde model kwam in maart van dit jaar op de markt. De lancering kan mogelijk samenvallen met de Nokia 7.3 5G.

Nog wat onduidelijkheid

De betrouwbare bron beweert ook dat, in tegenstelling tot de 5.3 die een display met een druppelvormige inkeping heeft, het scherm van de Nokia 5.4 een punch-hole heeft en diagonaal van ongeveer 6,4 inch meet. Het zal ook een betere chipset aan boord hebben, maar het is onduidelijk welke precies.

De bron beweert verder dat Nokia 5.4 twee geheugenconfiguraties zal hebben: 4GB / 64GB en 4GB / 128GB. In eerste instantie komt het in blauwe en paarse tinten, maar later zijn er mogelijk meer kleuropties beschikbaar.

De Nokia 5.4 zal naar verwachting een quad camera module ondersteunen zoals de Nokia 5.3 en zal daarnaast eind dit jaar nog gelanceerd worden.

Prijs Nokia 5.4

Het is nog onduidelijk wat wij kunnen verwachten qua prijsstelling. We moeten de Nokia 5.4 wel vooral zien als een upgrade van het bestaande model. Dit betekent dat hiermee de prijs van het model ongeveer gelijk zal liggen met die van het huidige model. De Nokia 5.4 biedt feitelijk wat verfrissingen in en rondom de smartphone om weer met de huidige trend mee te kunnen gaan.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.