Nokia 5.4 komt waarschijnlijk eind dit jaar

Voor het eerst krijgen wij een goed beeld van de Nokia 5.2.

Volgens nieuwe geruchten kan de Nokia 5.4 eind dit jaar nog verschijnen. Hiermee volgt het model de bestaande 5.3 eerder op dan verwacht. Dit laatstgenoemde model kwam in maart van dit jaar op de markt. De lancering kan mogelijk samenvallen met de Nokia 7.3 5G.

Nog wat onduidelijkheid

De betrouwbare bron beweert ook dat, in tegenstelling tot de 5.3 die een display met een druppelvormige inkeping heeft, het scherm van de Nokia 5.4 een punch-hole heeft en diagonaal van ongeveer 6,4 inch meet. Het zal ook een betere chipset aan boord hebben, maar het is onduidelijk welke precies.

De bron beweert verder dat Nokia 5.4 twee geheugenconfiguraties zal hebben: 4GB / 64GB en 4GB / 128GB. In eerste instantie komt het in blauwe en paarse tinten, maar later zijn er mogelijk meer kleuropties beschikbaar.

De Nokia 5.4 zal naar verwachting een quad camera module ondersteunen zoals de Nokia 5.3 en zal daarnaast eind dit jaar nog gelanceerd worden.

Prijs Nokia 5.4

Het is nog onduidelijk wat wij kunnen verwachten qua prijsstelling. We moeten de Nokia 5.4 wel vooral zien als een upgrade van het bestaande model. Dit betekent dat hiermee de prijs van het model ongeveer gelijk zal liggen met die van het huidige model. De Nokia 5.4 biedt feitelijk wat verfrissingen in en rondom de smartphone om weer met de huidige trend mee te kunnen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Reno5 Pro van Oppo kan mogelijk spoedig al gelanceerd worden.

Eerste details over de Oppo Reno5 Pro duiken op

Volgend bericht

De eerste concepten van opvouwbare en oprolbare smartphones heeft Samsung met de wereld gedeeld.

Samsung geeft hun visie op toekomstige schermen

Gerelateerde berichten

Total
9
Share