Nokia 10 PureView is (wederom) vertraagd

De Nokia 10 PureView komt mogelijk pas halverwege 2021 op de markt.

Al ruim een ​​jaar praten we over de aankomende Nokia 9.3 PureView, die de Nokia 10 PureView lijkt te heten, maar we hebben de smartphone nog niet aangekondigd of gelanceerd zien worden. Nu meldt TechRadar dat de Nokia 10 PureView mogelijk nog meer vertraging oploopt dan we aanvankelijk hadden verwacht, waarschijnlijk in de tweede helft van 2021 kunnen wij pas het model verwachten.

Snapdragon 875

Ter verdediging beweren geruchten dat het apparaat mogelijk een serieuze specificatie-upgrade krijgt en de onaangekondigde Snapdragon 875 bevat. Onlangs meldde een gelekt intern document dat het toestel niet Nokia 9.3 PureView zal heten, maar Nokia 10 PureView , wat impliceert dat we een grotere sprong in specificaties zouden kunnen zien dan aanvankelijk verwacht. NokiaPowerUser geeft ons nu een beter idee van wat we kunnen verwachten van de Nokia 10 PureView.

Andere wijzigingen

Het lijkt erop dat de Nokia 10 PureView een display van saffierglas zal hebben en een ontwerp dat doet denken aan de Nokia 8 Sirocco, wat betreft het roestvrijstalen frame en het edge- to-edge display. Bovendien gaat de telefoon volgens geruchten over de nog niet aangekondigde Qualcomm Snapdragon 875-processor beschikken die de volgende generatie Android-vlaggenschip-smartphones zou moeten aandrijven. Volgens geruchten heeft de Nokia 10 PureView verbeteringen op de camera-afdeling, mogelijk gemaakt door Zeiss-technologie. Op dit moment is andere informatie over dit apparaat niet beschikbaar.

Lange aanloop

Je kunt gerust stellen dat er nogal veel te doen is rondom de opvolger van de Nokia 9 PureView. Zijn opvolger lijkt er maar niet te komen en van uitstel komt afstel. Deze laatste regel lijkt steeds meer van toepassing te zijn op het nieuwe model. Dat de nieuwste high-end smartphone van Nokia wederom wordt uitgesteld is natuurlijk erg jammer. De Nokia 10 PureView kunnen wij dus mogelijk halverwege volgend jaar verwachten. Deze berichten hebben wij echter al eens eerder gedeeld en wij moeten dus wel even pas op de plaats maken welke waarheid hier weer in schuilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
In maart 2021 komt mogelijk de eerste smartphone met oprolbaar scherm.

LG smartphone met oprolbaar scherm mogelijk in maart 2021

Volgend bericht
De Motorola Moto G10 Play kunnen wij wellicht dit jaar nog verwachten.

Motorola Moto G10 Play maakt binnenkort zijn opwachting

Gerelateerde berichten
Total
1
Share