De Nokia 225 4G is binnenkort beschikbaar voor een lage prijs.

Nieuwe Nokia 225 4G is wederom zeer betaalbaar

Al vaker heeft Nokia zeer betaalbare featurephones op de markt gebracht. Ditmaal is het de beurt aan de Nokia 225. De telefoon heeft geen gekke poespas aan boord, maar biedt datgene aan waar je een telefoon voor op zak hebt. Je kunt er mee bellen en berichten sturen wanneer dat nodig is. Deze combinatie komt uiteraard ook voor een zachte prijs op de markt.

Andere doelgroep

Het behoeft geen betoog dat de telefoon niet op reguliere consumenten is gericht. Het is eerder bedoeld voor beginnende smartphonebezitters, zoals jonge kinderen, en de doelgroep die alleen essentiële functies wil. En natuurlijk kan het ook als secundair apparaat worden bewaard. Juho Sarvikas, Chief Product Officer HMD Global zegt hierover het volgende:

Terwijl netwerken zich blijven ontwikkelen, maken we het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat mensen verbonden blijven, zelfs met de kleinste budgetten. Door 4G naar de Nokia 225 4G te brengen zonder afbreuk te doen aan de toegankelijke prijs, zetten we een nieuwe stap in de richting van onze missie om goedkope toegang te bieden tot wereldwijde connectiviteit voor degenen die dit het meest nodig hebben – de miljarden mensen die geen verbinding hebben. Met dat in gedachten bouwen we voort op een winnende formule die alle essentiële zaken biedt met een hoge mate van duurzaamheid en betrouwbaarheid tegen een ongelooflijke prijs. 

Specificaties Nokia 225 4G

Laten we het nu hebben over de specificaties. De Nokia 225 4G heeft een  2,4- inch QVGA-scherm en is niet verrassend uitgerust met slechts één camera. De telefoon wordt ondersteund door de Unisoc USM9117-chipset die is gekoppeld aan 128 MB RAM en 64 MB intern geheugen. Het draait op het Series 30+ besturingssysteem en heeft een verwijderbare batterij van 1.150 mAh.

Op het gebied van connectiviteit krijg je een Micro USB-poort en Bluetooth 5.0. De telefoon ondersteunt twee simkaarten en beschikt ook over een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, draadloze FM-radio en het klassieke Snake-spel.

De Nokia 225 4G is binnenkort te koop via de website van het bedrijf en via externe retailers. De prijs begint bij € 49 en de kleuropties zijn onder meer Metallic Sand, Black en Classic Blue.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.