Nieuwe foto’s van de Samsung Galaxy J4 2018 duiken op

Op het internet zijn de eerste foto’s opgedoken van de nieuwe Galaxy J4 die dit jaar nog zijn intrede zal gaan maken. Aankomende week zal Samsung de Galaxy J6 gaan introduceren. Niet veel later zal vermoedelijk ook de J4 zijn debuut gaan maken. Hiermee is het de tweede smartphone in de Galaxy J-reeks die spoedig op de markt zal verschijnen als het aan Samsung ligt.

Budget

De nieuwe Galaxy J4 moet een betaalbare smartphone gaan worden. Hierdoor is de Galaxy J4 meer een traditionele smartphone met dikkere randen. De smartphone beschikt hierdoor over een 5.5 inch touchscreen. Door de dikke bezels zit nu de vingerafdrukscanner weer in de fysieke homeknop die aan de onderzijde van het scherm zit. Ook zijn er links en rechts van deze knop weer fysieke knoppen aanwezig voor de aansturing. Aan de bovenzijde is er ook nog voldoende ruimte aanwezig. Hierdoor is er plek voor een 5 megapixels camera voor de selfies. Aan de achterzijde treffen wij een respectabele 13 megapixels camera aan. De Galaxy J4 zal geleverd gaan worden met een 1.4 Ghz processor met vermoedelijk 2 GB werkgeheugen. De Galaxy J4 wordt geleverd met 16 GB opslagruimte en wellicht komt er nog een duurdere versie met standaard 32 GB opslag. In beide gevallen zal de opslag nog uit te breiden zijn middels een microSD-kaart.

Levering

Hoewel er al meer bekend wordt over de Galaxy J4 blijft alles nog onduidelijk over de levering van de nieuwe telg. Aangezien Samsung aankomende week de Galaxy J6 gaat presenteren is er ook een gedegen kans dat ook de Galaxy J4 hier zijn opwachting zal maken. Dit blijft echter gissen. Gezien de renders zal het model niet lang meer op zich laten wachten. Uit de renders blijkt wel dat de Galaxy J4 in twee kleuren leverbaar zal worden, namelijk goudkleurig en zwart.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.