Motorola gaat robuuste smartphones op de markt brengen.

Motorola start met robuuste smartphone’s

Motorola is van plan om de robuuste smartphonebusiness te betreden, onthulde het Amerikaanse bedrijf vandaag. Om zijn producten naar deze nichemarkt te brengen, werkt Motorola samen met Bullitt, het bedrijf achter de robuuste Cat-smartphones.

Bullit gaat produceren

De officiële aankondiging vermeldt dat Motorola en Bullitt hun expertise zullen bundelen om een ​​nieuw segment consumenten te bereiken. Hoewel de verklaring geen details geeft over toekomstige producten, zegt het wel dat Motorola van plan is een volledig portfolio van robuuste telefoons te creëren. In feite is het Bullitt die Motorola’s nieuwe serie robuuste telefoons zal bouwen, aangezien de eerste de exclusieve wereldwijde licentie krijgt om robuuste handsets te ontwikkelen en op de markt te brengen die het merk van de laatste dragen.

Motorola robuuste smartphone

Motorola en Bullitt beloofden dat informatie over de eerste robuuste mobiele telefoons later dit kwartaal zal worden onthuld, dus we zullen binnen een maand meer weten over de plannen van het bedrijf.

Bullitt heeft zichzelf onderscheiden als leider in robuuste mobiel. Deze toestellen hebben een brede aantrekkingskracht, van outdoorliefhebbers en avonturiers tot consumenten die gewoon een ultraduurzame telefoon willen. We kijken ernaar uit om met Bullitt samen te werken om onze producten robuuster te maken, zodat het merk Motorola aanwezig kan zijn in een nieuw en groeiend segment van gebruikers van mobiele telefoons.

We zullen dus nog even geduld moeten hebben wat Bullit en Motorola op de markt zullen brengen. Binnen afzienbare periode zullen wij hier mogelijk meer van horen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.