Motorola G8 Power Lite

Motorola presenteert Moto G8 Power Lite

Een maand geleden kwamen er al renders naar buiten van de Moto G8 Power Lite. Nu presenteerde moederbedrijf Lenovo het toestel officieel. Hoewel de Moto G8 Power Lite dezelfde accu heeft als zijn grote broer, korten ze op andere zaken. Dit zorgt ervoor dat de prijs een stuk lager is.

Zelfde accu, andere processor

De Moto G8 Power Lite krijgt dus ook de 5.000 mAh sterke accu. Laden duurt overigens wel langer, hij laadt namelijk met 10 Watt in plaats van 15 Watt. Daarnaast krijgt hij geen Snapdragon 665 processor, maar de MediaTek Helio P35. Ook heeft hij een verouderde Android versie, 9 Pie. Een ander punt waarop wordt bespaard, is de behuizing. Deze is van plastic. Qua geheugen en opslag mag je wel rekenen op dezelfde cijfers: respectievelijk 4 GB en 64 GB.

Moto G8 Power Lite: scherm en camera’s

De Moto G8 Power Lite heeft een 6,5 inch LCD scherm van 15,1 x 6,8 centimeter. De resolutie is 1600 x 720 pixels. Het toestel is 16,5 x 7,6 centimeter groot en 9,2 millimeter dik. Aan de achterkant heeft hij drie camera’s: een primaire camera met een resolutie van 16 megapixels, een macrocamera voor close-ups en een dieptesensor. Aan de achterkant van het toestel vind je ook een vingerafdrukscanner. De smartphone heeft daarnaast een waterafstotende coating.

De adviesprijs bedraagt 170 euro.

Standaard afbeelding
Karolien Compiet
Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!
Artikelen: 34

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.