Motorola One Vision officieel gelanceerd

Na lang wachten heeft Motorola vandaag officieel de One Vision gelanceerd. Het is de volgende smartphone vanuit deze fabrikant die met Android One zal gaan werken. Hiernaast biedt de smartphone ook nog enkele andere leuke features aan die je niet snel verwacht op een dergelijke smartphone.

Na lang wachten heeft Motorola vandaag officieel de One Vision gelanceerd. Het is de volgende smartphone vanuit deze fabrikant die met Android One zal gaan werken. Hiernaast biedt de smartphone ook nog enkele andere leuke features aan die je niet snel verwacht op een dergelijke smartphone.

Features

Het eerste wat direct opvalt is de selfiecamera. Deze selfiecamera is in een gat in het scherm geplaatst. Deze feature zien wij momenteel enkel nog op duurdere smartphones terug zoals op de huidige Galaxy S10. Deze selfiecamera heeft een maximale resolutie van 25 megapixels. De nieuwe One Vision wordt geleverd met een schermafmeting van 6.35 inch met een maximale resolutie van 2520 x 1080 pixels. Op de productpagina van de One Vision is inmiddels te zien dat Motorola dit scherm de benaming CinemaVision heeft meegegeven.

Hardware

Onder de huid van deze nieuwe One Vision hoef je ook zeker niet te klagen. De smartphone geleverd met de Exynos 9609 chipset van Samsung. Dit betreft een octacore-processor. Om het geheel af te maken wordt de smartphone voorzien van 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De camera aan de achterkant is een 48-megapixelsensor met quad-bayer-layout en optische beeldstabilisatie. Het is een 1/2″-sensor met een f/1.7-lens ervoor, bijgestaan door een tweede 2d-camera die helpt met diepte inschatten voor de portretmodus. De accu heeft een capaciteit van 3500mAh.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe One Vision is ondanks zijn hoogwaardige specificaties erg vriendelijk geprijsd. Zo ligt de adviesprijs op ongeveer € 300,-. De smartphone zal per 1 juni ook al beschikbaar moeten zijn in Nederland. Aangezien de One Vision onderdeel uitmaakt van het Android One-programma kun je voor de komende drie jaar rekenen op updates en upgrades voor het besturingssysteem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Na lang wachten heeft Google eindelijk de betaalbare Pixel 3a en zijn grotere broer Pixel 3a XL gelanceerd. Beide modellen zijn gelanceerd tijdens de ontwikkelaarsconferentie van Google zelf. Naast de lancering van deze smartphones werden er ook nog veel andere nieuwe zaken kenbaar gemaakt.

Google lanceert de Pixel 3a en Pixel 3a XL

Volgend bericht
Volgens laatste geruchten zal de nieuwe Galaxy Note 10 in vijf verschillende kleuren beschikbaar moeten gaan komen. Er zijn meerdere bronnen die inmiddels de komst van deze nieuwe kleuren melden. Hiermee lijkt de komst van de verschillende kleuren wel een feit. Het blijft dan echter nog de vraag of ook alle kleuren in Nederland beschikbaar zullen komen

Galaxy Note 10 komt in vijf kleuren

Gerelateerde berichten
Total
1
Share